11. 05. 2021 - 09:06
SA 40 GODINA HVATA NESTVARNE VOLEJE: Sjećate ga se iz...
907
Shares
SA 40 GODINA HVATA NESTVARNE VOLEJE: Sjećate ga se iz Liverpula - zbog ovakvih golčina ne razmišlja o penziji (VIDEO)

SA 40 GODINA HVATA NESTVARNE VOLEJE: Sjećate ga se iz Liverpula - zbog ovakvih golčina ne razmišlja o penziji (VIDEO)

11. 05. 2021 - 09:06
0
Shares

Argentinski fudbaler koji skoro deset godina ne igra u Evropi i dalje drži formu na visokom nivou.

Ukoliko ste pratili Premijer ligu pre desetak godina, sjećate ga se iz dresa Liverpula. Kod navijača tog tima ima kultni status zbog borbenosti koja ga je uvijek krasila. Ukoliko više volite Primeru, igrao je za Espanjol i Atletiko, pa ga se sjećate iz tog perioda.

screenshot-11

Danas Maksi Rodrigez ima 40 godina, ne planira da napusti fudbal, a i dalje se povremeno nađe upisan u listu strelaca. U njegovom stilu, to obično budu neki fantastični golovi.

Legendarni Argentinac noćas je zatresao mrežu Sarmienta volejem sa ivice kaznenog prostora. Korener u drugom minutu nadoknade prvog duijela igre izbačen je pravo njemu na nogu - i BAM! Bomba u rašlje, neodbranjivo čak i da je na golu bio još jedan čuvar mreže.

Ofanzivni vezista koji je 57 puta oblačio dres Argentine po treći put u karijeri nosi dres Njuels Old bojsa. Momak iz Rozarija, najfudbalskijeg grada na svijetu, ponikao je u ovom timu, odakle se 2002. godine preselio u Evropu. U isti tim se vratio 2012. godine, kada je završio sa Evropom, a u međuvremenu je nastupao i za urugvajski Penjarol.

Talenat za postizanje spektakularnih golova ga nije napustio iako je prije nekoliko mjeseci Maksi Rodrigez proslavio 40. rođendan, a njegova generacija već uživa u fudbalskoj penziji.

Pogledajte i sami kako je to izgledalo.

 

Učitaj još novosti