11. 05. 2021 - 09:45
RONALDO JUČER NIJE DOŠAO NA TRENING, KLUB JUTROS OTKRIO...
907
Shares
RONALDO JUČER NIJE DOŠAO NA TRENING, KLUB JUTROS OTKRIO RAZLOG: Evo o čemu je riječ, objavljena slika

RONALDO JUČER NIJE DOŠAO NA TRENING, KLUB JUTROS OTKRIO RAZLOG: Evo o čemu je riječ, objavljena slika

11. 05. 2021 - 09:45
0
Shares

Nakon devet godina dominacije Stara dama će ostati bez Scudetta, ali niko nije očekivao da će se morati boriti za mjesto koje na kraju sezone vodi u Ligu prvaka.

Juve je trenutno peti i tri kola prije kraja Serije A ima bod manje od Napolija koji je ispred njih. Stara dama je za vikend doživjela debakl na svom terenu jer ih je Milan pobijedio sa 3:0.

Igrači Juventusa jučer su odradili trening nakon poraza od Milana, ali mnogi su vidjeli da tu nije prisutan Cristiano Ronaldo.

screenshot-1

Portugalac se našao na velikim kritikama nakon utakmice protiv Rossonera jer je u potpunosti zakazao. Navijačima nije bilo jasno zašto Ronaldo jučer nije trenirao, ali je ubrzo iz kluba stiglo objašnjenje.

Name, prvi čoovjek ovog kluba Andrea Agnelli odlučio je s Ronaldom da posjeti tvornicu Ferrarija koja se nalazi u Maranellu.

Zbog toga je portugalski fudbaler propustio jučerašnji trening jer je ispunio neke druge obaveze prema klubu. Igrači Juventusa već će sutra na teren kada ih očekuje meč protiv Sassuola u gostima.

Pored meča protiv Sassuola ekipa Juventusa do kraja ove sezone će igrati još protiv Bologne i Intera.

U slučaju da se ne plasiraju u Ligu prvaka ovaj klub očekuje gubitak od čak 100 miliona eura. Također, vjerovatno će u tom slučaju i Ronaldo potražiti novi klub jer sigurno ne planira da u finišu karijere igra u Evropskoj ligi.

Izvor:Sportsport

Učitaj još novosti