28. 04. 2021 - 09:59
DŽERARD SE OKLIZNUO I ISPUSTIO TITULU ZA LIVERPUL: Kiks...
907
Shares
DŽERARD SE OKLIZNUO I ISPUSTIO TITULU ZA LIVERPUL: Kiks kapitena koji će

DŽERARD SE OKLIZNUO I ISPUSTIO TITULU ZA LIVERPUL: Kiks kapitena koji će "Enfild" zauvijek pamtiti, POGLEDAJTE SNIMAK

28. 04. 2021 - 09:59
0
Shares

Liverpul je pune tri decenije čekao šampionsku titulu u Engleskoj i konačno je prigrabio prošle godine, a sve poslIJe sezona i sezona patnje u kojima su bili daleko - ili na korak od pehara.

Najbliži su bili u sezoni 2013/14 kada su na tri kola prie kraja sve imali u svojim rukama, međutim sve su upropastili u meču protiv Čelsija koji je odigran na današnji dan prije tačno sedam godina, a koji kod navijača tima sa "Enfilda" izaziva košmare.

screenshot-22

Liverpul je vezao 11 uzastopnih pobjeda i Čelsi nije trebalo da bude tim koga se plaše, međutim izgubili su poslije velikog kiksa Stivena Džerarda.
Kapiten "redsa" je na utakmici prije susreta sa Čelsijem rekao "nemojte da se sada okliznemo", a upravo se to desilo na krcatom "Enfildu" na kome je legenda slomila srce svojim navijačima.

Džerard je posrnuo i izgubio loptu na svojoj polovini, a Demba Ba je bio na lopti i sa njom je krenuo ka golu Minjolea koji nije mogao da ga zaustavi. Ba je pretrčao 40 metara i dao gol koji je najavio kraj nada Liverpula, pošto su čitavo drugo poluvreme bezuspešno napadali, da bi Vilijan u 94. minutu postavio velikih 2:0.

Žoze Murinjo je uspuo da zaustavi Liverpul i ovoga puta, a šokantan poraz je "okovao noge" igračima koji su i u narednom kolu kiksali.
Vodili su 3:0 protiv Kristal Palasa i nisu pobedili (3:3), pa je Siti izbio na prvo mesto kolo pre kraja i potom u poslednjoj rundi slavio protiv Vest Hema za još jedan trofej u tribinama, dok je

Liverpul morao da sačeka dolazak Jirgena Klopa koji će ih opet vinuti u visine.

Prisjetite se čuvenog kiksa Stivena Džerarda...

Izvor:Mondo

Učitaj još novosti