28. 04. 2021 - 10:19
PJANIĆ ODLAZI IZ KLUBA, VRAĆA SE U SERIJU A? Ovo će biti...
907
Shares
PJANIĆ ODLAZI IZ KLUBA, VRAĆA SE U SERIJU A? Ovo će biti transfer karijere, BARCELONA JEDVA DOČEKALA

PJANIĆ ODLAZI IZ KLUBA, VRAĆA SE U SERIJU A? Ovo će biti transfer karijere, BARCELONA JEDVA DOČEKALA

28. 04. 2021 - 10:19
0
Shares

Bosanskohercegovački veznjak Miralrem Pjanić vjerovatno će u ljetnom prelaznom roku napustiti redove Barcelone.

Kako se bliži prelazni rok u inostranim medijima se sve više špekuliše o mogućim transferima, a jedan od onih čije ime je na vrhu "liste" pomenutih špekulacija je i Miralem Pjanić.

Bosanskohercegovački veznjak nije se najbolje snašao u Barceloni. Trener ekipe Ronald Koeman sve manje mu vjeruje, a navodno su i u Barceloni spremni da ga prodaju ili posude.

Nekoliko je timova, prema pisanju inostranih medija, koji bi rado Pjanića vidjeli u svojim redovima, a jedan od njih je i Everton kojeg s klupe predvodi Carlo Ancelotti.

screenshot-24

Međutim, u posljednje vrijeme bosanskohercegovačkog veznjaka sve više povezuju i sa Interom. Prije par dana legendarni italijanski napadač Christian Vieri je "sugerisao" čelnicima Intera da dovedu Pjanića, a danas se po tom pitanju oglasio i Nicola Ventola. koji je u svoj karijeri u dva navrata nosio dres ovog slavnog kluba.

"Proširio bih roster tima radi Lige prvaka. Dodao bih tu još nekoliko kvalitetnih igrača, a Pjanić je jedan od njih", istakao je Ventola.

Podsjetimo, Pjanić je ljetos pojačao Barcelone. Stigao je iz Juventusa, no na kraju nije ispunio očekivanja. I dok je u prvom dijelu sezone koliko-toliko skupljao minutažu, u posljednje vrijeme Koeman sve manje na njega računa.

U prvenstvu Španije bosanskohercegovački veznjak je odigrao 17 utakmica, ali nije uspio postići nijedan pogodak, niti upisati asistenciju.

Izvor:Sportsport

Učitaj još novosti