15. 04. 2021 - 10:43
Nakon Cityjevog plasmana u polufinale Lige prvaka nastao je...
907
Shares
Nakon Cityjevog plasmana u polufinale Lige prvaka nastao je cirkus na Twitteru: OVO ĆE RAZBJESNITI NAVIJAČE!

Nakon Cityjevog plasmana u polufinale Lige prvaka nastao je cirkus na Twitteru: OVO ĆE RAZBJESNITI NAVIJAČE!

15. 04. 2021 - 10:43
0
Shares

Jedan od junaka prolaska Manchester Cityja u polufinale Lige prvaka bio je Phil Foden koji je zabio za pobjedu engleske momčadi u objema četvrtfinalnim utakmicama protiv Borussije Dortmund. Također, oba su njegova pogotka i donijela pobjedu engleskom timu koji je slavio 2:1 u prvoj utakmici i jučerašnjem uzvratu.

Tim golovima Foden je postao tek drugi igrač mlađi od 21 godinu koji je zabio u objema četvrtfinalnim utakmicama Lige prvaka. Prije njega je to napravio samo Kylian Mbappe.

City će upravo protiv Paris Saint-Germaina i Mbappea igrati polufinale, a baš spominjanje sjajnog francuskog napadača silno je razbjesnilo Fodena nakon susreta. Administratori njegovih društvenih mreža objavili su nakon dortmundskog ogleda Fodenovu fotografiju i napisali uz nju rečenicu koja se može protumačiti kao izazov Mbappeu.

''Kylian Mbappe, jesi li spreman'', poručuje se s Fodenovog Twittera.

To je, navode engleski mediji, napravljeno bez njegova dopuštenja i jako je razbjesnilo Fodena budući da se može shvatiti kao izazivanje francuske zvijezde. Zatražio je da se objavljeno odmah i obriše, a nagađa se da bi sad mogao i razvrgnuti ugovor s kompanijom koja mu vodi društvene mreže.

U Fodenovu obranu stao je i Gary Lineker koji je poručio nogometašima da sami vode računa o objavama, a Fodenu da napadne one koji su to objavili.

Učitaj još novosti