05. 04. 2021 - 08:33
BILO JE DOVOLJNO SAMO 16 SEKUNDI: Najbrži gol u historiji...
907
Shares
BILO JE  DOVOLJNO SAMO 16 SEKUNDI: Najbrži gol u historiji lige - REKORD PAO NAKON SKORO 13 GODINA

BILO JE DOVOLJNO SAMO 16 SEKUNDI: Najbrži gol u historiji lige - REKORD PAO NAKON SKORO 13 GODINA

05. 04. 2021 - 08:33
0
Shares

Igrao se fudbal u Podgorici, ali su na meču OFK Titograda i Sutjeske iz Nikšića po terenu plesali samo gosti (0:4). Već u prvom minutu postalo je jasno kuda će ovaj meč otići.

Aleksa Marušić (21), ofanzivac Nikšićana posebno je bio raspoložen za fudbal jer je mrežu protivničkog golmana zatresao već poslije 16 sekundi, što je rekord crnogorskog fudbala.

screenshot-1

Djeluje da je to veoma malo vremena, ali svašta se izdešavalo na početku susreta, prije nego što je lopta završila u mreži. Sutjeska je sa centra krenula silovito, izboren je aut na lijevoj strani, a tuda je i nastavljena akcija.

Centaršut na peterac pronašao je Marušića kom nije bilo teško da loptu proslijedi u mrežu za veliko slavlje i obaranje rekorda.

Pogotkom Marušića iz istorijskih knjiga izbrisan je rekord star više od 12 godina. Doskorašnji fudbaler Sutjeske Admir Adrović, koji sada nosi dres Dečića, u oktoru 2008. godine zatresao je mrežu nakon 19 sekundi fudbala.

Ekipa Sutjeske zauzima treću poziciju na tabeli sa 43 osvojena boda u 27 mečeva, dok je OFK Titograd pretposlednji. Klub iz glavnog grada Crne Gore ima 26 odigranih mečeva i samo 21 bod, što je dovoljno tek za deveto mesto.

Sport.ba/Mondo

Učitaj još novosti