05. 04. 2021 - 08:17
OVO JE NAJGLUPLJI KORNER NA SVIJETU, POGLEDAJTE SNIMAK I...
907
Shares
OVO JE NAJGLUPLJI KORNER NA SVIJETU, POGLEDAJTE SNIMAK I SHVATIT ĆETE ZAŠTO: Engleski tim pokušao - nije završilo kako su očekivali

OVO JE NAJGLUPLJI KORNER NA SVIJETU, POGLEDAJTE SNIMAK I SHVATIT ĆETE ZAŠTO: Engleski tim pokušao - nije završilo kako su očekivali

05. 04. 2021 - 08:17
0
Shares

Ekipa Votforda savladala je Šefild Venzdej nakon autogola Lisa u sedmom minutu meča, ali ovaj susret biće zapamćen po nečem drugom. ''Stršljenovi'' su pokušali da ''prodaju'' foru kod kornera i doživjeli debakl.

Katastrofalan udarac iz ugla završio se lošim centaršutem i lakim izbacivanjem lopte iz kaznenog prostora, ali jači utisak bio je to što niko nije znao gdje treba da se kreće.

screenshot-3

Svi fudbaleri Votforda prišli su ivici kaznenog prostora, odnosno što bliže Vilu Hjuzu koi je bio u uglu, a kako se on primakao lopti, oni su krenuli na drugu strani. Hjuz je kratko odigrao pas najbližem saigrači, koji je centrirao i... Ništa!

Sličan korner probao je da izvede Derbi Kaunti koji sa klupe vodi Vejn Runi, a i to o tom pokušaju pričao je gotovo cijeli svijet.

Bizarnu scenu prenose mnogobrojni svjetski mediji, a fudbalski navijači širom planete smeju se zbog ovakvog pokušaja Votforda. Ekipa koju je na početku sezone vodio Vladimir Ivić ima odličnu šansu da se vrati u Premijer ligu iz koje je ispala na kratku prethodnog prvenstva.

Ekipa Votforda sezonu je počela sa Ivićem na klupi, a on se kasnije pominjao i kao trener tima iz Šefilda. Njihov gradski rival, ekipa Šefild junajteda nedeljama mašta o drugom Srbinu, Slaviši Jokanoviću.

Izvor:Mondo

Učitaj još novosti