05. 04. 2021 - 08:02
OVO JE NEMOGUĆA MISIJA ZA BARCELONU - HALAND POSLAO SVOJE...
907
Shares
OVO JE NEMOGUĆA MISIJA ZA BARCELONU - HALAND POSLAO SVOJE USLOVE I NEĆE VAM SE SVIDJETI:  Čista pljačka - JEDAN USLOV POVEZAN S MESIJEM

OVO JE NEMOGUĆA MISIJA ZA BARCELONU - HALAND POSLAO SVOJE USLOVE I NEĆE VAM SE SVIDJETI: Čista pljačka - JEDAN USLOV POVEZAN S MESIJEM

05. 04. 2021 - 08:02
0
Shares

Erling Haaland velika je želja Barcelone za sljedeći prijelazni rok, ali čini se da od njegovog dolaska na Camp Nou neće biti ništa. 

Nedavno su agent Mino Raiola i Alf Inge Haland, otac napadača Barcelone, otputovali u Barcelonu kako bi pregovarali o transferu norveške zvijezde.

haaland

Raiola je ranije imao sastanak u Dortmundu oko Halandove budućnosti. Nakon toga je otputovao na pregovore s Barcelonom, jednim od brojnih zainteresiranih klubova. Pregovori su trajali dva sata, a sada su procurili i detalji sastanka.

Katalonski radio objavio je da su u Barceloni ostali šokirani zahtjevima dvojca koji je doputovao na pregovore. Raiola traži 20 milijuna eura za svoje usluge, Halandov otac isto toliko, a 20-godišnji nogometaš želi godišnju plaću od 30 milijuna eura. Uvjet je i da Borussia dobije 150 milijuna eura odštete te da Barcelona uspije nagovoriti Messija da ostane u klubu i narednih sezona.

Barcelona je u velikim financijskim problemima i teško će ispuniti ove zahtjeve.

"Trenutno Barcelona nije u poziciji da ostvari ovaj posao. Klub je dužan 1.2 milijarde eura, od čega čak 500 milijuna eura dospijeva na naplatu do 30. lipnja. Barcelona dakle za manje od tri mjeseca mora stvoriti pola milijarde eura, kojih nema, samo kako bi vratila manje od pola svog duga. Čak i kada bi još smanjila plaće igračima, odgodila otplatu dugova i prodala skupe i neželjene igrače, Barceloni bi i dalje trebala financijska pomoć kako bi samo nastavila poslovati, a kamoli kupiti tako skupog igrača kao što je Haland", napisao je Goal nakon pregovora Barcelone i Halandovog tabora.

Sport.ba/Index

Učitaj još novosti