31. 03. 2021 - 18:32
Samo je ona uspjela da "ukroti" Mitra u napadu: I njegova...
907
Shares
Samo je ona uspjela da

KRISTINA JANJIĆ

Samo je ona uspjela da "ukroti" Mitra u napadu: I njegova izabranica "is on fire", oborit će vas s nogu

31. 03. 2021 - 18:32
0
Shares

Aleksandar Mitrović i njegova, sada već, vjerenica Kristina Janjić imaju dvoje djece, međutim, još uvijek se nisu vjenčali.

Svako ko je pratio fudbalera iz Srbije mogao je vidjeti kakve je "ispade" imao ranije tokom karijere, od nervoze, šutiranja svega ispred, do nekih "ludih frizura" i autfita.

Sve je to dio prošlosti, Mitrović je sada najbolji strijelac u historiji reprezentacije i polako, ali sigurno vodi Srbiju do Svjetskog prvenstva. Iz tri meča u kvalifikacijama dao je pet pogodaka i definitivno je preležao "dječije bolesti" i postao ozbiljan čovjek i ozbiljan golgeter.

Kristina je upravo osoba koja ga je smirila i od njega napravila to što je danas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @janjickristina

Ponovo je popularni "Mitar" s dva gola bio heroj Srbije u pobjedi nad Azerbejdžanom, a njegova vjerenica Kristina Janjić je sve to ispratila na svom Instagram profilu uz poruke ponosa.

Svojevremeno je Mitrović pričao o tome kako je Kristinu upoznao preko zajedničkog prijatelja, odnosno njegovog saigrača, Kristina je potom izjavila kako je on pokušavao da je osvoji, a poslije prvog sastanka ljubav je eksplodirala, piše Telegraf.

Iako dvije godine starija od njega, oni su dobili prvo dijete 2016. godine, sina Luku, a samo godinu kasnije i drugo, kćerku Nađu.

- Rano sam zasnovao porodicu, ali to je nešto najlepše što mi se desilo i što sam uradio u životu. Osećaj da vas neko čeka kod kuće uvek kad dolazite sa treninga, utakmice ili dugih putovanja zaista je nešto što me tera da više radim i treniram. Sada imam i sina koji će se jednog dana ugledati na mene i naravno da bih voleo da uvek čuje samo lepe priče o svom ocu.

- Odrastanje u Engleskoj nije lako, posebno za nas koji dolazimo iz male države, ali siguran sam da će Luka, bez obzira na to gde nas fudbal bude odveo, imati sve uslove za obrazovanje kao i druga deca - rekao je Mitrović ubrzo nakon rođenja njegovog sina.

Sredinom 2019. godine, Aleksandar Mitrović je odlučio da vjeri svoju devojku, a ona je naravno pristala. Slavlje je organizovao u jednom malom restoranu s najbližim prijateljima.

Pogledajte i kako izgleda Kristina Janjić, za koju se kao i u čuvenoj pjesmi o njemu, može reći da je takođe "on fire"...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @janjickristina

.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @janjickristina

.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @janjickristina

.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @janjickristina

.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @janjickristina

.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @janjickristina

 

Učitaj još novosti