24. 03. 2021 - 11:12
GOTOVO JE, RASTANAK JE NEIZBJEŽAN Guardiola pronašao zamjenu...
907
Shares
GOTOVO JE, RASTANAK JE NEIZBJEŽAN Guardiola pronašao zamjenu za Aguera u liku bivšeg napadača Liverpoola

INGS BI MOGAO NA ETIHAD

GOTOVO JE, RASTANAK JE NEIZBJEŽAN Guardiola pronašao zamjenu za Aguera u liku bivšeg napadača Liverpoola

24. 03. 2021 - 11:12
0
Shares

Manchester City zainteresiran je za dovođenje napadača Southamptona Dannyja Ingsa ovog ljeta kao potencijalnog nasljednika Sergia Aguera. Budućnost argentinskog napadača u klubu je dvojbena s obzirom da mu na ljeto istječe ugovor, a povezuje ga se već i s odlaskom u Barcelonu.

S obzirom na njegov odlazak jedan od prioriteta čelne momčadi Premier lige je pronalazak zamjene. Kako piše SkySports, potraga je uključila sve glavne svjetske zvijezde, među kojima je i Erling Haaland iz Borussije Dortmund. No, norveškog napadača žele Real Madrid, Manchester United, Chelsea i drugi , a procjenjena tržišna vrijednost mu je 100 miliona funti.

Tako napadač Southamptona ispada dostupnija opcija. Najviše se istaknuo prošle sezone kada je u 38 utakmica zabio 22 gola za Svece i bio drugi na ljestvici najboljih topnika Premier lige, a u ovoj sezoni u 22 susreta ima osam zgoditaka. Bio je i u planovima Garetha Southgatea za nadolazeće kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, ali ovo okupljanje će preskočiti zbog povrede.

Ugovorna situacija 28-godišnjaka sa Southamptonom pogoduje i Cityju u pregovaračkoj poziciji. Pred ulaskom je u zadnju godinu ugovora, a dosad se nije odlučio staviti potpis na novi ugovor koji mu se nudi već neko vrijeme.

Učitaj još novosti