03. 03. 2021 - 23:11
Paparaci otkrili kako stvarno izgleda tijelo "žene koju mrzi...
907
Shares
Paparaci otkrili kako stvarno izgleda tijelo

Paparaci otkrili kako stvarno izgleda tijelo "žene koju mrzi pola Amerike": Iznenadit ćete se, zbog ovoga je vole duplo mlađi muškarci

03. 03. 2021 - 23:11
0
Shares

Posljednjih nedelja često je u žiži interesovanja Larsa Pipen, nekadašnja supruga NBA legende.

Larsa koja je poznata po braku sa Skotijem Pipenom, učestvovanju u rijalitiju, druženjem sa Kardašijankama, zavođenjem mlađih i zauzetih muškaraca... je sada bila glavna zvijezda plaže u Majamiju.

Larsa Pipen se našla na udaru jer navodno fotošopira svoje fotografije kako bi izgledala bolje na društvenim mrežama, te su je po Majamiju pratili paparaci.

screenshot-15


I došli su do željenog rezultata, odnosno pokazali kako Pipenova izgleda bez obrađivanja fotografija, što je opet veoma dobro.

Larsa će ove godine proslaviti 47. rođendan, veoma je posvećena treningu i zdravoj ishrani zbog čega je zadržala mladolikost iako će uskoro u šestu deceniju.

Iz skadanal u skandal u poslednje vreme ide i NBA košarkaš Malik Bizli koji je prevario suprugu sa 22 godine starijom ženom, i to ne bilo kojom - već upravo Larsom Pipen. Ova 46-godišnja Amerikanka je priznala vezu sa Bizlijem nakon što su osvanule fotografije koje su to već pokazale. Sa Skotijem Larsa ima četvoro dece, najstariji Skoti Junior je četiri godine 
mlađi od Bizlija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @NikkiOH (@nikkioh.co)


Supruga Malika Bizlija Monata Jao je odmah zatražila razvod, ali to je samo deo priče. Prema pisanju američkih medija, NBA košarkaš je suprugu sa njihovim jednogodišnjim detetom izbacio iz kuće.

Takođe, Larsa je bila u žiži i nedavno kada je dovođena u vezu sa sinom Lebrona Džejmsa, mladim košarkašem što je razbesnelo prvu zvezdu NBA lige imajući u vidu da je Broniju tek 16, a Larsi 46 godina.

Sport.ba/Blic

Učitaj još novosti