22. 02. 2021 - 09:46
POSTOJI TRIK ZA SVE ONE KOJI ŽELE DOVESTI HALANDA RANIJE,...
907
Shares
POSTOJI TRIK ZA SVE ONE KOJI ŽELE DOVESTI HALANDA RANIJE, RAIOLA JE MISLIO NA SVE: Ovu klauzulu imaju samo najbolji, PAPRENA CIFRA

POSTOJI TRIK ZA SVE ONE KOJI ŽELE DOVESTI HALANDA RANIJE, RAIOLA JE MISLIO NA SVE: Ovu klauzulu imaju samo najbolji, PAPRENA CIFRA

22. 02. 2021 - 09:46
0
Shares

Erling Haland u ugovoru s Borussijom Dortmund ima klauzulu prema kojoj na ljeto 2022. može otići za 78 milijuna eura, ali brojni europski velikani željeli bi ga dovesti već ovog ljeta.

Iz Borussije su puno puta poručili da Norvežanina ne namjeravaju prodati ove godine, iako se i to može protumačiti podizanjem cijene. Brojni mediji nagađaju da bi ga klub iz Dortmunda pustio, ali za kudikamo više od 100 milijuna eura. S obzirom na broj zainteresiranih klubova, poput Manchester Cityja, Manchester Uniteda i Chelseaja, u cjenkanju bi cifra mogla značajno narasti.

screenshot-5

A ukupan iznos potreban za dovođenje Halanda mogao bi biti još puno veći nego što se mislilo, ako je za vjerovati engleskom Daily Staru, koji donosi ekskluzivnu informaciju o plaći koju će 20-godišnji napadač tražiti u novom klubu.

Tabloid piše da je zainteresiranim premierligašima obznanjeno kako će Haland zahtijevati petogodišnji ugovor vrijedan 78 milijuna funti, odnosno 80 milijuna eura, kako bi zarađivao 300.000 funti, odnosno 350.000 eura tjedno.

Daily Star ne otkriva svoj izvor, ali podsjeća da je Halandov predstavnik poznati talijanski agent Mino Raiola.

U međuvremenu njemački Bild donosi informaciju, pozivajući se na portal Fussball Transfers, da je Halandova izlazna klauzula zapravo veća nego što se mislilo te da prelazi 100 milijuna eura. Ako je to istina, zainteresirani klubovi zaista neće imati razloga za čekanje na transfer do ljeta 2022., nego će svim silama pokušati dovesti napadača koji je u 24 ovogodišnja nastupa postigao čak 25 golova.

Međutim, njegova navodna ogromna potraživanja u vrijeme koronakrize mogla bi im biti prepreka.

Sport.baIndex

Učitaj još novosti