01. 02. 2021 - 17:11
NEMA NIJEDNU PLASTIČNU OPERACIJU, OVO JE SUPRUGA NIKOLE JOKIĆA...
907
Shares
NEMA NIJEDNU PLASTIČNU OPERACIJU, OVO JE SUPRUGA NIKOLE JOKIĆA - NJENO TIJELO OSTAVLJA BEZ DAHA: Pogledajte kako izgleda

NATALIJA MAČEŠIĆ JOKIĆ

NEMA NIJEDNU PLASTIČNU OPERACIJU, OVO JE SUPRUGA NIKOLE JOKIĆA - NJENO TIJELO OSTAVLJA BEZ DAHA: Pogledajte kako izgleda

01. 02. 2021 - 17:11
0
Shares

Nikola Jokić igra sezonu snova u NBA ligi, a trenutno je jedan od glavnih kandidata za MVP titulu, ako ne i prvi favorit. Posljednja u nizu vrhunskih partija srpskog centra viđena je u pobjedi Denvera nad Jutom, koja je vezala 12 uzastopnih pobjeda do duela sa Jokićevim timom.

Jokić je bio nezaustavljiv, čak ni trenutno najplaćeniji centar NBA lige Rudi Gober, koji je i jedan od najboljih defanzivaca lige iz godine u godinu, mu nije mogao ništa. Nikola se poigravao sa njim i na kraju je izjednačio svoj lični rekord sa 47 poena. Vjerovatno bi ga i oborio, da ga trener Majk Meloun nije izveo sa terena u posljednjih nekoliko minuta meča, ne znajući da mu samo poen fali da obori lični rekord.

natalija-macesic-nikola-jokic-830x0

Jokić je i u nekoliko prethodnih sezona igrao sjajno, dva puta uzastopno uvršten je u jednu od najboljih petorki NBA lige, ali ova sezona je posebna priča. Nikad nije bio ovako dominantan.

Razlog za vrhunske partije Jokića može da bude i njegov privatan život. Jokić se u oktobru oženio Natalijom Maćešić, sa kojom je u dugogodišnjoj vezi, još iz školskih dana.

Nije rijedak slučaj da mnogi sportisti poslije ženidbe igraju još bolje, a očigledno je to slučaj i sa Jokićem, kome očigledno prija bračni život.

Natalija je takođe iz Sombora, kao i Nikola, a već nekoliko godina živi sa Jokićem u Denveru, gdje je i diplomirala na Univerzitetu u Koloradu. I ona je ljubitelj prirode, putovanja i konja, kao i njen suprug, koji svoje milione najviše i troši u štali, gdje ima nekoliko skupocjenih ljubimaca.

Ono što je mnogima simpatično kada je Jokićeva djevojka u pitanju, jeste i to što je u pitanju prava prirodna ljepotica, koja nema ni trunke silikona u sebi, što je rijedak slučaj kada su u pitanju današnje djevojke sportista, koje uglavnom izgledaju kao "klonirane" i liče jedna na drugu sa napumpanim ustima i grudima.

Pogledajte i neke od fotografija Jokićeve supruge koje pokazuju njenu prirodnu ljepotu:

natalija-macesi45-830x0

natalija-macesic2-830x0

natalija-macesi6-830x0

natalija-macesic3-830x0

natalija-1-830x0

Sport.ba/Telegraf

Učitaj još novosti