24. 01. 2021 - 23:31
Danska u problemima uoči Hrvatske: Najveća zvijezda prikovana...
907
Shares
Danska u problemima uoči Hrvatske: Najveća zvijezda prikovana za krevet, a nije jedini nastradao

Danska u problemima uoči Hrvatske: Najveća zvijezda prikovana za krevet, a nije jedini nastradao

24. 01. 2021 - 23:31
0
Shares

Koronavirus nije se pokazao kao problem u Egiptu, ali jedna druga bolest postala je noćna mora igrača i izbornika.

Hrvatski rukometaši imali su problema s crijevnom virozom uoči utakmice Svjetskog rukometnog prvenstva protiv Argentine, a nisu jedini koje je pogodila takva sudbina.

Isti problem poharao je i reprezentaciju Danske. Izbornik Nikolaj Jacobsen potvrdio problem, a najgore je prošao njihov najbolji igrač Mikkel Hansen.

"Mikkela je gadno pogodilo i samo spava. Znamo da je to rizik ovdje, čujemo da je pogodilo i Hrvatsku. Zato je važno da smo dobili i ne moramo ići punom snagom u utakmicu", rekao je.


Njegova momčad već je osigurala prvo mjesto, a nakon ovih vijesti, vjerojatno neće igrati u punom sastavu. Hansen nije jedini koji "visi" za utakmicu u ponedjeljak.

"Jako čudan dan. Nekoliko reprezentativaca je pogođeno. Madsu Mensahu, Lasseu Anderssonu i Mortenu Olsenu nešto kruli u trbuhu. I meni je nešto čudno. Ne znam je li i mene pogodilo ili sam samo gladan", rekao je.

"Vidjet ćemo kako će ići i hoće li navečer ili ujutro pogoditi još nekoga. Lako se proširi, a nemamo pojma otkud dolazi - osim da svi to donekle osjećaju", zaključio je.

Učitaj još novosti