24. 01. 2021 - 22:28
TRANSFERI DANA Barcelona pregovara s dvije zvijezde, Arsenal...
907
Shares
TRANSFERI DANA Barcelona pregovara s dvije zvijezde, Arsenal se riješio Özila

TRANSFERI DANA Barcelona pregovara s dvije zvijezde, Arsenal se riješio Özila

24. 01. 2021 - 22:28
0
Shares

Zimski prijelazni rok krenuo je početkom nove godine

OVO SU SVI TRANSFERI I GLASINE  A 24. SIJEČNJA
ARSENAL PLAĆA REALU 2.8 MILIJUNA EURA ZA ODEGAARDA
Martin Odegaard odlazi na posudbu u Arsenal, a londonski klub platit će Realu 2.8 milijuna eura za posudbu do kraja sezone. Arsenal nema opciju otkupa ugovora norveškog veznjaka te će se Odegaard na kraju sezone vratiti u Madrid.

BARCELONA PREGOVARA S AGUEROM I ALABOM
Daily Mail javlja da Barcelona pokušava bez odštete dovesti Sergia Aguera iz Manchester Cityja i Davida Alabu iz Bayerna. Njima ugovori istječu na kraju sezone. Aguero je još uvijek u pregovorima sa Cityjem oko novog ugovora, a Alaba sigurno odlazi iz Bayerna i navodno je zasad najbliži prelasku u Real.


ÖZIL OTIŠAO IZ ARSENALA
Arsenal je objavio da će Mesut Özil karijeru nastaviti u Fenerbahčeu.

"Hvala klubu na nevjerojatnih sedam i pol godina. Imao sam veliku podršku suigrača i navijača tijekom svog boravka ovdje. Zajedno smo osvajali trofeje i stvarali uspomene koje će trajati cijeli život. Navijači Arsenala zauvijek će ostati u mom srcu", rekao je Özil.

Podsjetimo, Özil je u Arsenal stigao 2013. iz Real Madrida u do tada rekordnom poslu londonskog kluba teškom 42 milijuna funti. Nastupio je u 254 utakmice u svim natjecanjima i postigao 44 gola te podijelio 77 asistencija.

UNITED ODLUČIO O LINGARDU
Manchester United donio je odluku o budućnosti Jesseja Lingarda. Veznjak već neko vrijeme traži transfer, a pristao bi i na posudbu samo da dobije minute u nekoj ekipi.

Daily Mail piše da je United danas odlučio da će ga poslati na posudbu, ali još nije definirano u kojem će klubu nastaviti karijeru.

ODBIO REAL
Lucas Vasquez odbio je produljenje ugovora koje mu je ponudio Real Madrid, piše Cadena SER. Navode da mu je Real ponudio trogodišnji ugovor po istim uvjetima, ali on ga nije prihvatio.

Od ranije se Vasquez spominje u kontekstu transfera u Milan, a sada je postalo jasno kako će na ljeto kao slobodan igrač napustiti Madrid, osim ako ne bude prodan do kraja ovog prijelaznog roka. 

BENITEZ PREUZIMA CELTIC
Glavna priča današnjeg dana na tržištu su treneri. Rafa Benitez napustio je jučer Dalian Yifang, a engleski Mirror danas javlja kako će preuzeti Celtic.

Škotski velikan je u velikoj krizi pod trenerom Neilom Lennonom i hitno mora napraviti neku promjenu, a Benitez se čini kao dobar izbor za klupu. 

LIVERPOOL I UNITED ŽELE ISTOG STOPERA
Manchester United i Liverpool žele dovesti Dayota Upamecana iz RB Leipziga jer traže pojačanja za stopersku poziciju.

Klub iz Manchestera je, prema pisanju Mirrora, u prednosti jer Liverpool po svemu sudeći ne može odmah isplatiti 42 milijuna eura koliko iznosi otkupna klauzula sjajnog igrača. 

CHELSEA ODABRAO LAMPARDOVOG NASLJEDNIKA
Engleski Mirror jutro piše da je u Chelseaju odlučeno kako će Brendan Rodgers biti nasljednik Franka Lamparda ako ovaj dobije otkaz u sljedećih nekoliko kola.

Uprava Chelseaja oduševljena je poslom koji Rodgers odrađuje u Leicester Cityju i vjeruje kako bi na isti način mogao funkcionirati i u Chelseaju. 

 

 

(Index)

Učitaj još novosti