14. 01. 2021 - 21:12
TRANSFERI DANA Rasprodaja u Realu, odlaze čak petorica. United...
907
Shares
TRANSFERI DANA Rasprodaja u Realu, odlaze čak petorica. United tjera šest igrača

TRANSFERI DANA Rasprodaja u Realu, odlaze čak petorica. United tjera šest igrača

14. 01. 2021 - 21:12
0
Shares

Zimski prijelazni rok je krenuo početkom nove godine, a svaki dan na Indexu možete pratiti najnovije transfere i glasine o njima. Tijekom dana za vas smo pratili najvažnije i najzanimljivije priče s tržišta igrača.

Najviše se pisalo o pregovorima Milana i Marija Mandžukića. Hrvatski reprezentativac bi uskoro mogao potpisati za talijanskog velikana.

Zanimljivo je i u Unitedu gdje se Solskjaer odlučio na rasprodaju viška igrača kakva dosad nikad nije viđena.

Barcelona aktivno radi na dovođenju Erica Garcije iz Manchester Cityja. U Njemačkoj, pak, RB Leipzig odbija prodaju najveće zvijezdeE. 

Ne miruje ni Real. Madridski velikan navodno prodaje Garetha Balea, Isca, Danija Ceballosa, Marcela i Brahima Diaza kako bi zaradio od 100 milijuna eura naviše i onda to uložio u dovođenje Kyliana Mbappea.

OVO SU SVI TRANSFERI I GLASINE KOJE SMO IZDVOJILI 14. SIJEČNJA
IGHALO ODLAZI U MLS
Odion Ighalo nije se nametnuo od dolaska u Manchester United. ESPN piše kako je otvoren odlasku iz kluba i to u američki MLS. 

Navodno postoji niz zainteresiranih klubova te bi Ighalo trebao već ovog mjeseca kao besplatan igrač potpisati za neki klub iz najjače američke nogometne lige. 

RASPRODAJA U REALU
Španjolski AS tvrdi kako Real Madrid planira prodati sljedeće igrače: Garetha Balea, Isca, Danija Ceballosa, Marcela i Brahima Diaza.

To bi im utržilo od 100 milijuna eura naviše, a nadaju se kako bi mogli dobiti Mbappea za oko 150 milijuna eura. Ipak, svjesni su da bi Francuzi mogli tražiti i oko 200 milijuna eura.

SCHALKE ŽELI HUNTELAARA
Schalke pokušava dovesti 37-godišnjeg napadača Ajaxa Klass-Jana Huntelaara koji je za njemački klub igrao od 2010. do 2017. godine.

Huntelaar je najavio oproštaj od nogometa na kraju ove sezone, ali Schalkeu je svakako potreban samo do ljeta kako bi pomogao klubu da ostane u Bundesligi. 

NEYMAR PREGOVARA S PSG-OM
Sky Sports javlja da je PSG krenuo u pregovore s Neymarom oko potpisa novog ugovora. Francuski prvaci žele što prije završiti taj posao.

Neymaru ugovor istječe na ljeto 2022. godine, a Sky piše kako je Brazilac voljan ostati u PSG-u, ali samo ako mu se poveća ugovor koji sada iznosi 40 milijuna po sezoni.

 

 

 

(Index)

Učitaj još novosti