14. 01. 2021 - 09:06
BIĆE TO PAKLEN NAPAD, TALIJANI POTVRDILI Mandžo stiže već...
907
Shares
BIĆE TO PAKLEN NAPAD, TALIJANI POTVRDILI Mandžo stiže već danas! Cilj je skinuti Staru damu s trona

MOGAO BI POJAČATI MILAN

BIĆE TO PAKLEN NAPAD, TALIJANI POTVRDILI Mandžo stiže već danas! Cilj je skinuti Staru damu s trona

Sport.ba
14. 01. 2021 - 09:06
0
Shares

Patnja je završena, vraća se Super Mario i to na velika vrata! Kako prenose svi veći mediji u Italiji, bivši napadač Vatrenih Mario Mandžukić bi se uskoro mogao vratiti nogometu nakon nekoliko mjeseci pauze.

Da je tome tako potvrdio je i ugledni talijanski novinar Gianluca Di Marzio koji je objavio kako bi Mandžo mogao postati novi napadač Milana. Talijanski Tuttosport, Calciomercato, Sky i ostali tvrde kako bi Hrvat već danas trebao stići na San Siro na pregovore.

Ovaj sjajni napadač je već šest mjeseci bez momčadi otkako je prošlog ljeta raskinuo ugovor s katarskim Al-Duhailom, ali bez obzira na veliki interes klubova diljem Europe za njegove usluge, Mandžukić je odlučio uzeti duži odmor od nogometa. 

Ipak, sada je spreman za nove izazove i povratak, a vrlo je moguće da će se to dogoditi upravo u dresu Milana koji bi tako u vrhu napada dobio još jedno veliko i iskusno ime uz ono Zlatana Ibrahimovića. 

Podsjetimo, Mandžukić je u Katar otišao iz Juventusa u kojem je proveo tri i po godine, a ranije je igrao za Atletico Madrid, Bayern, Wolfsburg i Dinamo.

Sigurno da bi bio veliko pojačanje za Rossonere, s kojima bi mogao skinuti neprikosnovenu Staru damu s trona.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti