09. 01. 2021 - 19:38
VALJA SE U SNIJEGU U SRED MADRIDA! HIT! Snimak fudbalera...
907
Shares
VALJA SE U SNIJEGU U SRED MADRIDA! HIT! Snimak fudbalera Atletika nasmijao mnoge! /VIDEO/

VALJA SE U SNIJEGU U SRED MADRIDA! HIT! Snimak fudbalera Atletika nasmijao mnoge! /VIDEO/

09. 01. 2021 - 19:38
0
Shares

Velike snežne padavine iznenadile su čitavu Španiju koja se ovih dana nalazi u haosu, a srpski fudbaler Ivan Šaponjić, iskoristio je snježno vrijeme za zimske čarolije

Neočekivane vremenske nepogode u Madridu uzrokovale su da ekipa Real Madrida ne bude u mogućnosti da poleti na gostovanje u Pamplonu, ali su dovele i do otkazivanja jednog meča.

Atletiko Madrid će u drugom terminu morati da ugosti Atletik Bilbao, pošto je La Liga donela odluku da taj meč bude otkazan. Razlog je snijeg i vremenske neprilike, a situaciju je iskoristio igrač Atletiko Madrida, Ivan Šaponjić i poput djeteta se zabavljao na snježnom prekrivaču.

Srpski internacionalac je na društvenim mrežama podijelio snimak kako provodi vrijeme na slobodan dan. On je riješio da se oproba  u svom dvorištu, a potom je nasmijao pratioce, posebno iz Srbije. 

- Nema utakmice... Dakle trening kod kuće. Da ste odrastali u Novoj Varoši u Srbiji, ovo bi vam bio normalan teren- napisao je Šaponjić na svom Instagram profilu uz priloženi video

Učitaj još novosti