09. 01. 2021 - 21:44
Jelena Karleuša ponovo brutalno ponizila Ognjena Vranješa: Da...
907
Shares
Jelena Karleuša ponovo brutalno ponizila Ognjena Vranješa: Da je taj j**ao bilo čiju ženu...

Jelena Karleuša ponovo brutalno ponizila Ognjena Vranješa: Da je taj j**ao bilo čiju ženu...

09. 01. 2021 - 21:44
0
Shares

Već dvije godine javnost bruji o navodnoj aferi Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa. Fudbaler je nedavno u jednoj emisiji izjavio kako se ne kaje ni zbog čega što je iznio u javnost i da bi sedam puta gore stvari uradio sada.

Karleuša je više puta demantovala da je imala bilo kakvu ljubavnu aferu sa Vranješom. Njihova priča traži epilog na sudu, te ostaje da vidimo šta se zaista dogodilo, prenosi srbijadanas.com. 

Na društvenim mrežama pokrenula se tema o njihovom odnosu. Jedan korisnik Instagrama imao je komentar na tu temu, a Jelena mu je žestoko uzvratila.

- Ognjen Vranješ j*bao pola prvog tima, glasio je jedan od komentara.

- Da je taj j*bao bilo čiju ženu, ne bi kao p*čka kukao po emisijama i pričao bajke. Ona koji se hvali da je nešto j*bao, taj je video onu stvar samo na slici, vjeruj mi, ali ko gubi ima pravo da se ljuti, kako u životu tako i u sportu, zar ne? Neka si ti meni živ i zdrav, ali ne s*ri. Sretan Božić i veliki pozdrav svim navijačima Partizana, Zvezde, i tako dalje, odgovorila je Karleuša na prozivke.

Međutim, tu se konverzacija nije završila. U priču se umiješao još jedan korisnik društvenih mreža.

- Viđali ste se da biste pričali o klimatskim promenama, je li? Daj šuti gusko i ne blamiraj se još više, glasio je sledeći komentar.

- Možda se sa tvojom mamom viđao koja te je tako vaspitala. Neka ona zato od sramote "ćuti kao guska" jer ima takvog sina debila, odgovorila je Jelena bez dlake na jeziku.

kk

Učitaj još novosti