19. 12. 2020 - 14:10
ONA JE UKRALA SRCE NAJBOLJEM NA SVIJETU! Žena Roberta...
907
Shares
ONA JE UKRALA SRCE NAJBOLJEM NA SVIJETU! Žena Roberta Levandovskog bježi od javnosti, EVO ČIME SE BAVI

ONA JE UKRALA SRCE NAJBOLJEM NA SVIJETU! Žena Roberta Levandovskog bježi od javnosti, EVO ČIME SE BAVI

19. 12. 2020 - 14:10
0
Shares

Da iza svakog uspJešnog muškarca, stoji uspješna žena i obrnuto, odavno je poznato, a po ko zna koji put dobija potvrdu, na primjeru fudbalera Roberta Levandovskog.

Supruga zvanično najboljeg fudbalera za 2020. godinu je Ana, višestruka šampiona u karateu, fitnes instruktorka i poznata nutricionistkinja.

screenshot-36

Poljakinja može da se pohvali crnim pojasom u karateu i diplomom iz nutricionizma, dok je za vrijeme borilačke karijere osvojila brojne medalje na svjetskim, evropskim i državnim prvenstvima pod zastavom svoje zemlje. U kolekciji ima ukupno 35 medalja, uključujući osam zlatnih, 13 srebrnih i 14 bronzanih.
Njih dvoje su velike zvijezde u Poljskoj zbog svega što su uradili za tu zemlju i načina na koji je predstavljaju, a u braku su od 2013. godine. Četiri godine kasnije su dobili prvo dijete, kćerku Klaru (3), a onda ove godine i drugu nasljednicu, Lauru.

screenshot-34
Levandovski je proglašen za najboljeg fudbalera na svijetu, ispred Kristijana Ronalda i Lionela Mesija, i zasluženo ponio FIFA priznanje 'The Best', a upravo dobar dio zasluga ide na račun njene supruge, koja vodi računa o fudbaleru. O tome su pričali i njegovi brojni bivši i sadašnji saigrači.

- Svaka čast dragi! Uspio si! Ostvarili su se tvoji fudbalski snovi, bila je ovo nevjerovatna godina. Veoma sam ponosna na tebe. Volim te, napisala je Ana na društvenim mrežama.

Ana se trudi da Levandovskom prilagoditi ishranu, kako i priliči vrhunskom sportisti, a to je unos pravih namirnica, u tačno određeno vrijeme.

screenshot-35
- Na dan utakmice jede puno proteina. A za doručak je tu uvijek tunjevina. Izbjegava sve što sadrži gluten i laktozu. Dan prije meča, nakon večere, još uvijek može da pojede tanjir pudinga od pirinča kako bi napunio tijelo ugljenim hidratima i glukozom za naredni dan. Zatim, u oporavku, povrće i avokado, objasnila je ona.

I sam Levandovski je bio istinski predan kako bi uspio u svom cilju, ali je imao i veliku podršku i motiv od svoje bolje polovine.

Sport.ba/Blic

Učitaj još novosti