22. 11. 2020 - 20:57
Cristiano Ronaldo svim silama želi u jedan klub, ali oni ga ne...
907
Shares
Cristiano Ronaldo svim silama želi u jedan klub, ali oni ga ne žele u svojim redovima

Cristiano Ronaldo svim silama želi u jedan klub, ali oni ga ne žele u svojim redovima

22. 11. 2020 - 20:57
0
Shares

Portugalski nogometni superstar Cristiano Ronaldo (35) od 2018. godine član je talijanskog prvaka Juventusa, u koji je stigao za više od 100 miliona eura iz Real Madrida, u kojemu je proveo devet godina svoje karijere.

U posljednje vrijeme sve je jasnije kako Portugalac svoju karijeru ne namjerava završiti u Juventusu, u kojemu ne bi imali ništa protiv da ih napusti jer njegova velika plaća predstavlja veliki financijski problem za klub.

U subotu je španska Marca objavila da Ronaldo ozbiljno razmišlja o odlasku iz Juvea i da svoju karijeru namjerava nastaviti u poznatom okruženju – u Real Madridu.
 
Madridski list piše da je Ronaldo “zaboravio” na Real kada je 2018. preselio u Italiju i da nije održavao odnose s bivšim suigračima, no da se to promijenilo u posljednjim mjesecima.

Ronaldo je prvo u martu ove godine nazvao predsjednika Kraljevskog kluba Florentina Pereza i čestitao mu nakon pobjede nad Barcelonom u El Clasicu, a nakon toga su se na društvenim mrežama pojavile brojne foografije s bivšim i sadašnjim igračima Reala.

Marca iz toga zaključuje kako se Ronaldo želi vratiti u Real i to ne skriva, ali da s tom idejom nisu oduševljeni u Madridu jer u klubu smatraju da ponovno dovođenje igrača koji je prije nastupao za njih nije dobra ideja, a problem predstavlja i velika Ronaldova plata.

Učitaj još novosti