18. 11. 2020 - 16:05
Tim izjavom poslije pobjede nad Nadalom podigao teniski svijet...
907
Shares
Tim izjavom poslije pobjede nad Nadalom podigao teniski svijet na noge

Tim izjavom poslije pobjede nad Nadalom podigao teniski svijet na noge

18. 11. 2020 - 16:05
0
Shares

Samo čudo može da odvoji Dominika Tima od polufinala završnog Mastersa. Austrijanac je poslije meča smireno analizirao duel protiv Rafaela Nadala u kom je slavio poslije dva taj-brejka. 

tim01-epa-andy-rain-1000x0

- Slažem se da je meč bio strašan od prvog do posljednjeg poena. Imao sam sreću što sam dobio prvi set, jer je bilo 5:2 u taj-brejku. Protiv Nadala je sjajno dobiti prvi set, ali opet, on je tu, 100 odsto od prvog do posljednjeg poena. Znao sam da imam blagu prednost, ali morao sam da budem superfokusiran. Svi igrači su ovde u velikoj formi, mentalno i fizički, mnogo taj-brejkova će biti. Uvijek dobije onaj koji ima malo više sreće, onaj koji je malo bolji tog dana... Imam osjećaj da je cijrlli meč bio na visokom nivou. Sa svim udarcima. Sretan sam kako serviram, jer kada sam pogađao prvi servis, uglavnom samo osvajao poene. Takođe, kada sam bio u teškim situacijama, servis mi je dosta pomogao. To je možda najvažniji udarac u dvorani.

Tim se osvrnuo i na igranje pred praznim tribinama, ali i na koronu.

- Atmosfera bi bila nevjerovatna da je bilo navijača. Ali, nadam se da smo pružili dobar šou ljudima preko TV-a. Teška su vremena, karantini, kao i u Austriji u danas, nadam se da su ljudi uživali u ovom meču i da su na bar dva sata zaboravili vrijeme u kojem živimo. Mi imamo privilegiju da radimo ovaj posao - zaključio je Tim.

Sport.ba/Alo

Učitaj još novosti