08. 11. 2020 - 14:52
LAZIO - JUVENTUS 1:1 Lazio se u zadnjoj sekundi utakmice...
907
Shares
LAZIO - JUVENTUS 1:1 Lazio se u zadnjoj sekundi utakmice spasio poraza

LAZIO - JUVENTUS 1:1 Lazio se u zadnjoj sekundi utakmice spasio poraza

08. 11. 2020 - 14:52
0
Shares

Lazio i Juventus odigrali su 1:1 na Olimpicu u sedmom kolu Serie A, a Rimljani su se poraza spasili u zadnjoj sekundi golom Felipea Caiceda. Talijanski prvak vodio je 1:0 od 15. minute, ali do tri boda nije došao.

Juventus je poveo u 15. minuti golom svog najboljeg igrača koji je imao laku zadaću poslije prodora Juana Cuadrada. Kolumbijac je probio desnu stranu, precizno i snažno centrirao prema petercu, a Portugalac je samo postavio nogu i preusmjerio to u mrežu za vodstvo.

Lazio se mogao vratiti u 22. minuti preko Vedata Muriqija nakon što je Sergej Milinković-Savić nadskočio dvojicu Juventusovih braniča te glavom prebacio loptu s desne na lijevu stranu.

Na nekoliko metara od gola čekao je Muriqi koji ipak nije stigao to gurnuti u mrežu.

Ronaldo je do kraja prvog poluvremena dvaput opasno priprijetio. Prvi put u 43. minuti kada je primio loptu na vrhu kaznenog prostora domaćina i potegao desnom nogom.

Odsjelo je to na gredi i Lazio se spasio uz malo sreće, a dvije minute kasnije spašavao je golman Pepe Reina nakon što je Portugalac snažno opalio iz slobodnjaka s nekih 18 metara.

U drugom poluvremenu Juventus je bio jednako opasan brzim akcijama Dejana Kuluševskog, Juana Cuadrada i Alvara Morate, no nedostajala im je prava završnica. Lazio, oslabljen bez koronavirusom zaraženog Cire Immobilea, nije uspio realizirati stvorene šanse pored danas koncentrirane Juventusove obrane sve do posljednjih sekundi utakmice.

Lazio je do boda došao doslovno u zadnjim sekundama - Ekvadorac Felipe Caicedo primio je loptu iskosa u kaznenom prostoru Juventusa, leđima okrenut od gola.

Potom se majstorski namjestio na udarac i pogodio u suprotni kut gola Wojciecha Szczesnog za izjednačenje na Olimpicu. Nakon toga sudac je svirao kraj utakmice, a Juventusova obrana u cijeloj akciji ispala je prilično naivna.

Juventus 21. studenoga dočekuje Cagliari, Lazio isti dan gostuje kod Crotonea.

Učitaj još novosti