08. 11. 2020 - 14:48
EMOTIVNA PORUKA IZ MANČESTERA Nemanja Matić poručio Drašku...
907
Shares
EMOTIVNA PORUKA IZ MANČESTERA Nemanja Matić poručio Drašku Stanivukoviću: VIŠE NAS JE! (VIDEO)

EMOTIVNA PORUKA IZ MANČESTERA Nemanja Matić poručio Drašku Stanivukoviću: VIŠE NAS JE! (VIDEO)

08. 11. 2020 - 14:48
0
Shares

Proslavljeni srpski fudbalski reprezentativac i fudbaler Mančester Junajteda, Nemanja Matić, uputio je snažnu poruku podrške kandidatu za gradonačelnika Banjaluke Drašku Stanivukoviću.

Hoću da ti poželim puno sreće na predstojećim izborima, da znaš da imaš podršku I, kako bi ti rekao: “Više nas je!” – poručio je Matić Stanivukoviću u video poruci iz Mančestera.

Matić se zahvalio Stanivukoviću na pozivu da dođe u Banjaluku i rekao da se raduje njihovom druženju u gradu na Vrbasu.

Poželivši sreću Stanivukoviću, Matić je pozdravio sve ljude u Republici Srpskoj, poručivši: “Ja sam uz vas i čuvajte se”.

Stanivuković kaže da je sa mnogo emocija primio poruku Nemanje Matića i da je izuzetno zahvalan za podršku koju mu je uputio.

– Mi smo nacija koja živi uspjehe naših sportista, a Nemanja Matić, koji je iz malog mjesta u Srbiji svojim trudom došao do dresa legendarnog Mančester Junajteda, jedan je od sinonima uspjeha i primjer kako se i najveći snovi mogu ostvariti. Radi se o čovjeku koji, i pored izuzetno uspješne međunarodne karijere, nije zaboravio šta znači rodoljublje, doprinosi mnogim humanitarnim akcijama u Srbiji, obnavlja crkvu u svom rodnom mjestu. I njegova poruka je pokazatelj da nas je više koji dijelimo iste vrijednosti – rekao je Stanivuković.

Stanivuković je istakao da je podrška fudbalske legende kakav je Nemanja Matić garant da će našu Banjaluku u budućnosti posjećivati i podržavati ovakve ličnosti i biti prijatelji našeg grada i pomoći razvoju sporta, kao i drugih oblasti, zavisno od profesija.

– Svakodnevno nam stiže podrška od ostvarenih i uspješnih ljudi u različitim oblastima, što ćemo narednih dana i predstaviti javnosti. Banjaluka će našom pobjedom iznutra i spolja biti otvoren i slobodan grad, koji će privlačiti najbolje među nama. Više nas je koji želimo ovakvu Banjaluku – poručuje Stanivuković.

Učitaj još novosti