02. 11. 2020 - 18:16
IBRI NIJE RASTURILA BRAK, ALI JE JEDNA VEZA SPORTISTE PUKLA...
907
Shares
IBRI NIJE RASTURILA BRAK, ALI JE JEDNA VEZA SPORTISTE PUKLA ZBOG VATRENE DILETE! Pogledajte kako izgleda on, FRAJERČINA

IBRI NIJE RASTURILA BRAK, ALI JE JEDNA VEZA SPORTISTE PUKLA ZBOG VATRENE DILETE! Pogledajte kako izgleda on, FRAJERČINA

02. 11. 2020 - 18:16
0
Shares

Atraktivna italijanska voditeljka Dileta Leota privlači veliku pažnju medija širom svijeta svojim izgledom i mnogi je proglašavaju najljepšom i najzgodnijom sportskom novinarkom na svijetu.

Nakon što je raskinula vezu sa poznatim bokserom Danijeleom Skardinom, javnost se uglavnom bavi ko je njena nova ljubav.

screenshot-1
Mediji na Apeninima su je čak u jednom momentu povezivali sa Zlatanom Ibrahimovićem, i pisali da je fudbaler Milana s njom prevario svoju suprugu, ali sve to je bilo samo šuškanje, a oboje su demantovali priče o aferi i rekli da su samo prijatelji.

screenshot-2
Ipak, čini se da je Dileta ipak izazvala jedan veliki raskid poznatog para u Italiji. Poznati biciklista i jedan od najpoželjnijih sportista Ignacio Mozer prekinuo je vezu sa modelom Sesilijom Rodrigez, a kao razlog italijanski mediji navode Diletu.

Već određeno vrijeme se šuška o vezi Dilete i Ignacija. Ništa još uvijek nisu javno potvrdili, ali gdje ima dima ima i vatre.

Ignacio je član poznate biciklističke porodice Mozer. Bio je šampion u juniorskoj konkurenciji, a 2012. godine osvojio je bronzu na Evropskom prvenstvu.

screenshot-3

screenshot-4

Sport.ba

Učitaj još novosti