30. 10. 2020 - 23:29
FUDBALER BAJERNA IZABRAO SRBIJU! Reprezentacija dobila veliko...
907
Shares
FUDBALER BAJERNA IZABRAO SRBIJU! Reprezentacija dobila veliko pojačanje! /VIDEO/

FUDBALER BAJERNA IZABRAO SRBIJU! Reprezentacija dobila veliko pojačanje! /VIDEO/

30. 10. 2020 - 23:29
0
Shares

Ubjeđivanje je trajalo mesecima, a na kraju je talentovani fudbaler Nemanja Motika (17) izabrao da u budućnosti nosi dres "orlova", iako je do sada uspješno nastupao za mlađe kategorije reprezentacije Njemačke.

Motika je fudbaler Bajerna, a njega je na spisak omladinaca pozvao selektor Igor Spasić koji okuplja novu generaciju "orlića" u Kovilovu, prenosi "Mondo".

Još prošle godine je Goran Grkinić krenuo u misiju kako bi Nemanju, i njegovog mlađeg brata Nikolu Motiku koji takođe igra za Bajern, ubjedio da zaigraju za reprezentaciju Srbije, iako su obojica rođena u Berlinu i odavno su u knjigama Njemaca.

Uspješni smo bili i u trci za Dejana Teteka, koji igra kod Veljka Paunovića u Redingu, dok je veliki znak pitanja iznad Lazara Samardžića oko kog se ovog leta otimalo pola Evrope.

Bivši kapiten mlađih kategorija Herte izabrao je da pređe u Lajpcig, koji u njega polaže velike nade, međutim i dalje nema njegove odluke o tome da li će nastaviti da nosi dres Njemačke - ili bi želio da obuče grb zemlje iz koje porijeklo "vuče".

Učitaj još novosti