30. 10. 2020 - 21:55
SPEKTAKULARNI TRANSFER REALA I JUVENTUSA! Zidan oduševljeno...
907
Shares
SPEKTAKULARNI TRANSFER REALA I JUVENTUSA! Zidan oduševljeno trlja ruke - stiže mu igrač koji će riješiti sve PROBLEME!

SPEKTAKULARNI TRANSFER REALA I JUVENTUSA! Zidan oduševljeno trlja ruke - stiže mu igrač koji će riješiti sve PROBLEME!

30. 10. 2020 - 21:55
0
Shares

Nakon što je prije nekoliko mjeseci dogovorio razmjenu igrača s Barselonom, Juventus bi mogao sličan posao, a isti obrazac, da ponovi i sa najvećim rivalom.

Italijanski "Kalčomerkato" javlja da je Real jako zainteresovan za vezistu Juventusa Paula Dibalu. U Madridu nemaju dovoljno novca za dovođenje 26-godišnjeg Argentinca, pa italijanskom prvaku nude manje novca uz dvojicu igrača.

Dibala je velika želja trenera Reala Zinedina Zidana. Argentinac u Juventusu ne blista, a ugovor mu ističe za manje od dvije godine. U sličnoj situaciji kod Zidana je Isko. Španski ofanzivni vezista ima ugovor do 2022. godine i ove sezone rijetko dobiva minutažu, prenosi "Index.hr".

jj
I dok za Iska nema mjesta u prvih 11, brazilski talenat Vinisijusu se ne uklapa u viziju trenera Reala, pa bi madridski klub htio da ga se riješi već ove zime. Juventus je ranije htio da dovede i Iska i Vinisijusa, pa italijanski mediji javljaju da je torinski klub spreman za dogovor s Madriđanima.

Podsjetimo, upravo Vinisijus Žunior predstavlja najvećeg konkurenta Luki Joviću u Real Madridu, a njegovim odlaskom bi Srbin sigurno dobio znatno više šansi i minuta kod Francuza.

Učitaj još novosti