07. 10. 2020 - 19:39
BALKANSKI MESSI SADA JE DEFINITIVNO DOTAKAO DNO Bio je na putu...
907
Shares
BALKANSKI MESSI SADA JE DEFINITIVNO DOTAKAO DNO Bio je na putu potpisa za regionalnog velikana, a onda OVO

ŠOK I NEVJERICA - ALEN HALILOVIĆ

BALKANSKI MESSI SADA JE DEFINITIVNO DOTAKAO DNO Bio je na putu potpisa za regionalnog velikana, a onda OVO

07. 10. 2020 - 19:39
0
Shares

Amer Gojak u ponedjeljak navečer potpisao je za Torino, Dinamo će na ime tog transfera zaraditi šest miliona eura.

Otišao je tako Gojak, neočekivano, putem jednog drugog bh. igrača, legendarnog Željinog asa Harisa Škore, koji je, također, iz Dinama otišao u Torino. A sve se u ponedjeljak odvilo ekspresno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Šest godina sam nosio dres Dinama. S ponosom i čašću kao da sam rođen u Zagrebu. U Dinamu sam postao igrač, reprezentativac svoje zemlje i Zagreb ću uvijek nositi u srcu kao svoj grad nakon rodnog Sarajeva. Bilo je puno sreće, malo i tuge, ogromnog zadovoljstva a ponekad i razočarenja! No, sve je to život i jedna stepenica koju moraš preskočiti na putu do uspjeha. Želim se zahvaliti svima koji su mi ovih šest godina učinili život najljepšim na svijetu. Od Zdravka i Zorana Mamića koji su me doveli u Dinamo, svih trenera koje sam imao u klubu, svih mojih suigrača s kojima sam dijelio dobro i zlo. Momci, posebni ste! Iskreno se zahvaljujem svim onim vrijednim ljudima koje nitko ne spominje a koji čine Dinamo onim što taj klub jest: velik da veći ne može biti! Od Tompe i Iveka, Anamarije, Galeta, Bukija, Ivanke, Luce… Svi vi ste zaslužni ne samo što sam postao nogometaš već što sam postao čovjek! I od srca vam hvala na tome! Hvala predsjedniku Barišiću i gospođi Peras koji vode moj Dinamo. Nije vam lako, ali „Nema predaje“. I na kraju, najveće hvala navijačima Dinama! Teško ću ikada moći zaboraviti onu plavu Budimpeštu, San Siro, Etihad, Allianz Arenu… Čuvajte naš Dinamo. Davao sam uvijek sve od sebe za ovaj klub i nije mi lako ostaviti ga iza sebe, ali to je život! Voli vas vaš Goja. DINAMO U ????.

A post shared by Amer Gojak (@amergojak14) on

Torino je bio na pragu dovođenja Gastona Ramireza iz Sampdorije, a kako je taj izgledni transfer propao, okrenuli su se Gojaku. On se već spremao na put u domovinu, na okupljanje reprezentacije, ali je posao dogovoren, ali u "cajtnotu" je trebalo obaviti još dosta formalnosti.

A "deadline" za transfere u Italiji bio je u ponedjeljak u 20 sati. Ne u ponoć, već u 20 sati. I počela je utrka s vremenom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Missed ⚽️ #keepfighting

A post shared by Alen Halilovic (@alen_halilovic) on

U utorak se menadžerskim krugovima proširila informacija da je Alen Halilović blizu povratku u Maksimir. U ponedjeljak navečer raskinuo je ugovor sa Milanom, navodno je već tad postojao "mig" da bi mogao prema Zagrebu, dok je u utorak ta priča počela poprimati ozbiljne razmjere, u stilu, evo, gotovo je, Alen se vraća.

Već su mu u Dinamu pripremali doček. No, na kraju se i to promijenilo, Halilović nije potpisao za Dinamo, a gdje će nastaviti karijeru, doznat ćemo uskoro. Sigurno je da karijera "balkanskog Messija" opasno stagnira...

Učitaj još novosti