05. 10. 2020 - 13:22
JUVENTUSOV PERFEKTAN TRANSFER ROK Chiesa potpisuje, ali to...
907
Shares
JUVENTUSOV PERFEKTAN TRANSFER ROK Chiesa potpisuje, ali to nije sve: Stiže najveća Pirlova želja, ovo će biti BRUTALNIH 11

EMERSON PALMIERI BI MOGAO PUT TORINA

JUVENTUSOV PERFEKTAN TRANSFER ROK Chiesa potpisuje, ali to nije sve: Stiže najveća Pirlova želja, ovo će biti BRUTALNIH 11

05. 10. 2020 - 13:22
0
Shares

Juventus je sinoć stajao na terenu, Napoli se nije pojavio, farsa koja će skupo koštati fudbal, vidjećemo šta je odluka. Anjeli je tražio da se poštuju propisi, rekao da bi da je bio na mjestu Napolija igrao utakmicu, sva je prilika da će Juve dobiti sa 3:0, ali onda slijede žalbe Vezuvijana.

Posljednji je dan prelaznog roka, čeka se ne jedno, već dva pojačanja.

Ono najskuplje će stići, poslije odlaska Daglasa Košte u Bajern, stiže Federiko Kjeza. Italijanski reprezentativac će Juventus koštati 50 miliona, prve dvije godine su pozajmica od dva, odnosno osam miliona, a 2022. će Juventus otkupiti napadača za dodatnih 40 miliona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tutti uniti per i nostri obiettivi ????????

A post shared by Federico Chiesa (@fedexchiesa) on

To je bez bonusa, napravili su dobar posao, jer poslije dvije godine imaju pravo da ga vrate, ako ne bude zadovoljio. Fiorentina nije imala puno izbora, Kjeza je želio da ode, nije produžio ugovor, na kraju su popustili.

Ali, Juventus pokušava da u smiraj prelaznog roka dovede još jedno pojačanje. De Šiljo je na vratima Liona, i on će kao i Daglas Košta na pozajmicu, a to otvara mjesto za Emersona Palmijerija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Onto the next round! Well done lads! ???????????????? #CFC #EP33

A post shared by Emerson Palmieri (@emersonpalmieri) on

I njega bi Italijani doveli na pozajmicu, Čelsi ima problem sa sukobom Markosa Alonsa i Lamparda, ali neće pustiti Španca. Brazilac je u drugom planu, doveden je Čilvel, sada Paratići radi iako je malo vremena da ga dovede na jednogodišnju pozajmicu s otkupom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What a group! Good job lads! ????????#CFC

A post shared by Emerson Palmieri (@emersonpalmieri) on

Time bi Juventus zatvorio prelazni rok, u kome su, izuzev Kedire, uspjeli da se oslobode prekobrojnih igrača, a i da dovedu većinu želja…

Učitaj još novosti