05. 10. 2020 - 08:28
STIGLA POTVRDA, VELIKO POJAČANJE NADOMAK NOU CAMPA Kreće...
907
Shares
STIGLA POTVRDA, VELIKO POJAČANJE NADOMAK NOU CAMPA Kreće transfer ludnica posljednjeg dana, Barca dovodi OVU IGRAČINU!

DEPAY BI USKORO MOGAO POTPISATI

STIGLA POTVRDA, VELIKO POJAČANJE NADOMAK NOU CAMPA Kreće transfer ludnica posljednjeg dana, Barca dovodi OVU IGRAČINU!

Sport.ba
05. 10. 2020 - 08:28
0
Shares

Barcelona je sinoć samo odigrala 1:1 protiv Seville na "Nou Campu", te je jasno da je ekipi Ronalda Koemana potrebno još svježe krvi.

Pogotovo se to vidjelo izlaskom Griezmanna i Fatija, odnosno da Pedri i Tricao ne mogu biti baš idealno rješenje u derbijima.

Još nešto manje od 24 sata ostalo je do kraja prijelaznog roka, a već imamo najavu nove transfer bombe koja će odjeknuti u Barceloni.

Naime, sportski direktor Lyona Žuninjo potvrdio je da će do dugo čekanog prelaska Memphis Depaya u Barselonu doći posljednjeg dana prijelaznog roka, pošto je Holanđanin dogovorio lične uslove s Kataloncima.

- Moguće je da Memphis potpiše za Barcelonu u ponedjeljak (danas), ali to još nije sigurno. Vjerovatno ide - potvrdio je sportski direktor Lyona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ousmane (@o.dembele7) on

Osim Depayovog prelaska u Barcu, posljednjeg dana očekuju se "bombe" na nekoliko fudbalskih lokacija u Evropi. U Mančesteru se čekaju potpisi Alexa Tellesa iz Porta i Edinsona Cavanija, a "u igri" je i dolazak Ousmane Dembelea iz Barcelone, od čijeg transfera zavisi posao Barce s Depayem, pošto je Holanđanin planiran kao zamjena za Francuza.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We young and we learn. ???????? #TheNewWave

A post shared by Memphis Depay (@memphisdepay) on

Sigurno je da nas očekuje više nego uzbudljiv dan...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti