30. 09. 2020 - 08:15
NOVAKOVA ZAGONETNA IZJAVA POSTALA UDARNA VIJEST! ĐOKOVIĆ...
907
Shares
NOVAKOVA ZAGONETNA IZJAVA POSTALA UDARNA VIJEST! ĐOKOVIĆ OTKRIO KOME JE POSLAO POLJUBAC: Ovakav preokret nismo očekivali

NOVAKOVA ZAGONETNA IZJAVA POSTALA UDARNA VIJEST! ĐOKOVIĆ OTKRIO KOME JE POSLAO POLJUBAC: Ovakav preokret nismo očekivali

30. 09. 2020 - 08:15
0
Shares

Novak Đoković, najbolji teniser svijeta, rekao je novinarima kome je poslao poljubac tokom meča sa Mikaelom Imerom.

Srpski teniser je u jednom gemu trećeg seta uputio oštar pogled ka tribinama koji je trajao nekoliko sekundi.

Novak ljutito nije skidao pogled sa tribina, a potom kada je osvojio gem poslao je poljubac u istom pravcu.

screenshot-19

Komentator meča rekao je kako je Novak ironično poslao poljubac navijaču koji je imao kačket Rodžera Federera:

- To je moj prijatelj iz djetinjstva, poslao sam mu poljubac kad sam osvojio gem. Bilo je veoma lijepo vidjeti ga - rekao je zagonetni Đoković, a prenosi "b92.net".

Mnogi smatraju da je Đoković bio ironičan kada je ovo rekao. 

Oni koji sport prate nešto duže sećaju se još jedne legendarne ovakve situacije. Bilo je to finale Evropskog prvenstva 1995. godine u Atini u košarci, a u finalu su snage odmjerile Jugoslavija i Litvanija (96:90). U jednom od najefikasnijih finala svih vremena Aleksandar Đorđević je postigao 41 poen, a mnogi se čekaju i čuvenog zakucavanja Predraga Danilovića preko Arvidasa Sabonisa. U tom trenutku je to značilo više od košarke.

Nakon zakucavanja je Danilović pogledao u pravcu litvanskog gorostasa, a mnogi smatraju da je htio tim pogledom da ga "postavi na mjesto". Ipak, Danilović je uvijek isticao da je gledao u sudiju od kog je očekivao da mu dosudi faul, a ne Arvidasa kog nikada ne bi na takav način potcijenio. 

Sport.ba/Blic

Učitaj još novosti