29. 09. 2020 - 16:02
CENZURISALI NOVAKA ĐOKOVIĆA, PA SE SADA PERU: Organizatori...
907
Shares
CENZURISALI NOVAKA ĐOKOVIĆA, PA SE SADA PERU: Organizatori Rolan Garosa objasnili zašto su PREKINULI INTERVJU, ŠTA KRIJU?

CENZURISALI NOVAKA ĐOKOVIĆA, PA SE SADA PERU: Organizatori Rolan Garosa objasnili zašto su PREKINULI INTERVJU, ŠTA KRIJU?

29. 09. 2020 - 16:02
0
Shares

Konferencija za novinare najboljeg tenisera svijeta, Novaka Đokovića, prekinuta je poslije pet minuta.

screenshot-16

"Volio bih da su oni koji su bili pozitivni na testu - potom, 24 sata kasnije, još jednom bili testirani, kako bi se utvrdilo da li je ono bilo 'lažno pozitivan' rezultat, ili stvarno pozitivan. Ako je dvaput bio pozitivan rezultat, onda bi, naravno, trebalo da takav igrač bude van turnira, ali ako je u pitanju lažno pozitivan provobitni rezultat, trebalo bi mu dozvoliti da igra", počeo je Đoković priču.

Organizator Grand slama ga je prekinuo poslije druge opomene novinaru koji je postavljao pitanja, pa se u jednom trenutku i sam Novak Đoković izvinjavao što ne može odgovoriti iako nije njegova krivica.

Mnogi su to odmah povezali sa činjenicom da Novak Đoković više nego ikada kritikuje samu organizaciju turnira, no od organizatora je stiglo drugo objašnjenje.

-Novinar je imao pravo na tri pitanja, kratko su rekli iz Roland Garrosa.

Đokoviću su u tom trenutku postavljena tri pitanja, pa nije bilo prostora da se postavi i četvrto. Mnogima ovo opravdanje zvuči neuvjerljivo.

Sport.ba

Učitaj još novosti