30. 09. 2020 - 08:29
HISTORIJSKA PLJAČKA U PARIZU, ŽRTVA FRANCUSKA SRPKINJA, TRAŽI...
907
Shares
HISTORIJSKA PLJAČKA U PARIZU, ŽRTVA FRANCUSKA SRPKINJA, TRAŽI UVOĐENJE VAR-a: Kristina pobijedila, ali sudije...

HISTORIJSKA PLJAČKA U PARIZU, ŽRTVA FRANCUSKA SRPKINJA, TRAŽI UVOĐENJE VAR-a: Kristina pobijedila, ali sudije...

30. 09. 2020 - 08:29
0
Shares

Sve što se izdešavalo na US openu samo dobija nastavak ovih dana u Parizu.

Poslije silnih eliminacija sada smo svjedočili krađi nad krađama o kojoj će se dugo pričati. A da sve bude potpuno bizarno, žrtva je domaća teniserka srpskog porijekla Kristina Maldenović.

1171901-kristina-mladenovic-ls

Vodila je popularna Kiki sa 5:1 u prvom setu, imala sedam set lopti, jednu od njih je realizovala, ali to sudije nisu vidjele. A šta se desilo? Rivalka je odigrala jednu loptu nakon što je dva puta pala na teren, odnosno izgubila je poen po svim pravilima igre. Ali to nije htjela da prizna.

- Pa, bila bi najbolji i najpravedniji igrač na turneji da je to učinila. Nažalost, nije. Nisam očekivala da će to učiniti. Ona nije ta koja je odgovorna. Moja nesreća je bila jedino to što sudija sa stolice nije radio svoj posao.

Nakon toga Mladenovićeva više nije postojala na terenu, poražena je od Njemice Laure Sigmund, a onda je nakon meča i krađe tražila uvođenje VAR tehnologije u tenis.

- Bilo bi sjajno da imamo VAR kao u fudbalu. Ne vidim kako sudija nije vidio, nažalost, ona nastavlja dalje, a ja sam ispala - rekla je Mladenovićeva.

Sport.ba/Kurir

Učitaj još novosti