02. 09. 2020 - 19:06
MILIONERKA I VLASNICA BAKSA SLIKAMA ŠOKIRALA SVIJET Podigla...
907
Shares
MILIONERKA I VLASNICA BAKSA SLIKAMA ŠOKIRALA SVIJET Podigla neviđenu buru, muškarci poludjeli za njom

MILIONERKA I VLASNICA BAKSA SLIKAMA ŠOKIRALA SVIJET Podigla neviđenu buru, muškarci poludjeli za njom

02. 09. 2020 - 19:06
0
Shares

Malori B. Edens nije djevojka koja je poznata našoj javnosti "na prvu loptu", ipak, vrtoglavi uspon popularnosti je učinio da ste neku njenu fotografiju sigurno vidjeli i ranije. 

Naime, ona je kćerka milionera Vesa Edens, koji je vlasnik Milvoki Baksa, NBA franšize koja ove godine ima najbolji skor u ligi (46-8) i koja se se sa punim pravom nada osvajanju prstena šampiona. 

screenshot-32

Može se reći da ova djevojka prijeti da postane poznatija i od prve zvijezde kluba i MVP-ija lige Janisa Adetokumba.

Ona je uticajna Instagramerka za koju navode da sprovodi pravu malu revoluciju fotografijama u nerijetko izazovnim pozama. 

Ova djevojka je inače 2018. godine završila čuveni Prinston i bila jedna od prvih trkača ove ustanove.

screenshot-33

Ona je zapravo advokat koja se prvenstveno bavi ženskim problemima i pravima. Ona je istakla da ima ideju da i sama kupi jedan NBA klub, ipak to neće biti Baksi:

- Želim da kupim Nikse jednog dana. Ne želim da mijenjam timove jer će tata zadržati Bakse. Ona je već ranije digla buru, kada su je sa 18 godina ocijenili kao "ženu trofej", odnosno objektifikovali su je do te mjere da su mnoge žene stale u njenu zaštitu. Nakon toga su svi koji su bili slobodniji pri upotrebi ovog izraza, ipak pokušavali da se "operu".

screenshot-34

screenshot-35

Sport.ba/Blicscreenshot-36

Učitaj još novosti