13. 08. 2020 - 10:52
BBC DONOSI NAJVECU SENZACIJU IKADA Ronaldo je ponudjen...
907
Shares
BBC DONOSI NAJVECU SENZACIJU IKADA Ronaldo je ponudjen omrazenom rivalu, Juve ga se zeli rijesiti svim silama

BBC DONOSI NAJVECU SENZACIJU IKADA Ronaldo je ponudjen omrazenom rivalu, Juve ga se zeli rijesiti svim silama

13. 08. 2020 - 10:52
0
Shares

GUILLEM BALAGUE, jedan od najvećih stručnjaka za španjolsku La Ligu i transferne priče vezane uz nju, jučer je u programu BBC-ja objavio senzacionalnu vijest.

Juventus se hitno želi riješiti Cristiana Ronalda zbog njegove ogromne plaće i ponudio ga je nizu klubova među kojima je i Barcelona.

Ogromna plaća kao uteg

Ronaldo godišnje zarađuje 57 milijuna eura, a kako je sada već u 35. godini, Juventus ga je spreman pustiti kako bi oslobodio budžet za plaće. 

Barcelona nije u puno boljoj situaciji kad su plaće u pitanju, ali za vjerovati je kako su Katalonci barem razmislili kako bi to izgledalo da u istoj ekipi spoje Lionela Messija i Cristiana Ronalda, dva najbolja nogometaša 21. stoljeća.

Razočaran ispadanjem

Ronaldo je izrazito razočaran ispadanjem od Lyona u osmini finala Lige prvaka iako je u uzvratnoj utakmici zabio dva gola. No to nije bilo dovoljno. Juventus je pobijedio 2:1, ali je prvu utakmicu u Francuskoj izgubio 1:0 i ispao zbog manjeg broja golova u gostima.

ronaldooo

Portugalac je nakon utakmice na Instagramu objavio poduži post u kojemu je indirektno kritizirao klub, a završio ga je porukom:

"Neka nam ovaj kratak odmor posluži da donesemo najbolje odluke za budućnost."

Sve je otvoreno

Francuski Footmercato prošlog je tjedna pisao o interesu PSG-a, ali po tom pitanju brzo su se oglasili iz Juventusa i demantirali najave.

"Ronaldo ostaje s nama. Siguran sam da će biti ovdje i sljedeće sezone budući da je on stup naše momčadi", rekao je predsjednik Agnelli, ali nije decidirano odbio bilo kakvu mogućnost njegove prodaje.

Izvor:Index sport

Učitaj još novosti