13. 08. 2020 - 10:47
BiH slavi Zvjezdana Misimovića: Čini se da je Bajeviću sredio...
907
Shares
BiH slavi Zvjezdana Misimovića: Čini se da je Bajeviću sredio još jedno pakleno pojačanje

BiH slavi Zvjezdana Misimovića: Čini se da je Bajeviću sredio još jedno pakleno pojačanje

13. 08. 2020 - 10:47
0
Shares

Mladi defanzivac ruskog Rostova Dennis Hadžikadunić, koji je u prošlosti nastupao za omladinske selekcije Švedske, odlučio je da će u budućnosti igrati za fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Hadžikadunić je jedan od mladih fudbalera čije je ime selektor Zmajeva Duško Bajević izdiktirao Zvjezdanu Misimoviću, tehničkom direktoru i koordinatoru nacionalnih selekcija, u želji da u budućnosti postanu reprezentativci naše zemlje. Čini se da je popularni Miske uspješno ispunio prvi zadatak koji je pred njega postavio iskusni stručnjak.

Ipak, tu nije kraj. Misimović vrijedno radi na dodatnim pojačanjima, a prvi naredni bi mogao biti Bećir Omeragić.

Radi se o 18-godišnjem štoperu Zuricha, koji je prošao sve omladinske kategorije reprezentacije Švicarske. Pisali smo ranije o interesu velikana poput Milana, ali je Omeragić odlučio da je za njegovu karijeru ipak bolje još neko vrijeme igrati u švicarskoj Superligi. U protekloj sezoni skupio je 19 nastupa za Zurich.

Da se nešto kuha možemo vidjeti i na njegovom Instagram profilu. Nedavno je objavio fotografiju sa odmora na Mykonosu, a Misimović je ostavio bh. zastavu u komentar, što mu je Omeragić lajkao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#mykonos ????

Objavu dijeli BECIR OMERAGIC (@beciromeragic_)

Podsjećamo, od ranije se radi i na dolasku Anela Ahmedhodžića.

Učitaj još novosti