12. 08. 2020 - 20:23
KAMERA SNIMILA ODŽOVU SMRT! Procurio snimak posljednjeg...
907
Shares
KAMERA SNIMILA ODŽOVU SMRT! Procurio snimak posljednjeg treninga nesretnog Nigerijca sa stadiona Partizana! PRETUŽNO

SNIMAK OBJAVILA I CRVENA ZVEZDA

KAMERA SNIMILA ODŽOVU SMRT! Procurio snimak posljednjeg treninga nesretnog Nigerijca sa stadiona Partizana! PRETUŽNO

12. 08. 2020 - 20:23
0
Shares

Tragična smrt nekadašnjeg košarkaša Crvene zvezde Majkla Odža zabilježena je kamerom.

27-godišnji Nigerijac je u petak tragično preminuo na individualnom treningu u sali stadiona Partizana od posljedica srčanog udara, a njegova iznenadna smrt snimljena je kamerom.

Naravno, dio u kome se vidi trenutak kada je Nigerijcu pozlilo ''isječen'' je s ovog snimka. Samo par momenata nakon završetka ovog videa Odžo je pao na parket nakon čega mu je konstatovana smrt. Kako ne bi uznemiravali javnost i porodicu Nigerijca taj tragičan momenat nećemo podijeliti sa vama. 

Video posljednjeg treninga podijelila i je i KK Crvena zvezda na svom oficijalnom Fejsbuku uz sljedeću poruku. 

odyo-marko-metlas-1000x0

- Odžov poslednji trening. Par minuta kasnije je pao - piše u opisu ove objave. Taj trenutak možete pogledati OVDJE.

Nesretni košarkaš je navodno kod sebe u rancu imao fasciklu s kompletnom zdravstvenom dokumentacijom u kojoj je bio i ljekarski nalaz od 20. jula 2020. na kome je pisalo da je negativan na koronu.

majkl-odzo-7-670x447

Podsjetimo, Majkl Odžo je rođen 1993. godine u Lagosu u Nigeriji, a u Srbiju je došao 2017. godine kada je profesionalnu karijeru počeo u FMP-u. Pohadjao je poznati koledž Florida Stejt.

Dres Crvene zvezde obukao je prvi put pred početak sezone 2018/19. Tokom dvije sezone u Zvezdi, Odžo je osvojio tri trofeja: titulu ABA lige, šampionat Srbije i superkup ABA lige.

odzo

FOTO: STARSPORT©

Zvanični ugovor sa Crvenom zvezdom istekao mu je krajem juna, a "klub i Majkl Odžo rastali su se u više nego prijateljskim odnosima".

"Iznenadna i šokantna smrt Majkla Odža duboko je pogodila sve: igrače, trenere, menadžment i upravu kluba u kome je bio prihvaćen od prvog dana, i koji je prihvatio kao svoj", navela je Zvezda u saopštenju.

Od Majkla Odža oprostili su se njegovi nekadašnji saigrači, ali i rivali, kao i Partizan i drugi klubovi ABA i Evrolige, podsjeća Kurir.

Učitaj još novosti