12. 08. 2020 - 17:43
LUKA JOVIĆ BOLJU VIJEST NIJE MOGAO ČUTI NIKAKO! Srbin u...
907
Shares
LUKA JOVIĆ BOLJU VIJEST NIJE MOGAO ČUTI NIKAKO! Srbin u

ŽELI GA REAL, KAO I ISCA

LUKA JOVIĆ BOLJU VIJEST NIJE MOGAO ČUTI NIKAKO! Srbin u "paketu" od 70 miliona eura prelazi u redove DRUGOG velikana!

12. 08. 2020 - 17:43
0
Shares

Mladi srpski napadač Luka Jović mogao bi već nakon jedne sezone napustiti Real Madrid. Fudbaler rođen u Bijeljini apsolutno je sve razočarao, iako je stigao za vrtoglavih 60 miliona eura iz Eintrachta.

Sada je srpski fudbalski reprezentativac ponovo na udaru medija na Iberijskom poluostrvu.

Ovoga puta se našao na naslovnoj strani slavne "Marce" koja je izračunala da golovi nikada nisu koštali Real toliko koliko je to sada slučaj s Jovićem.

Odnosno, svaki njegov gol, a ima ih dva, koštali su klub 30 miliona eura!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????????????????????????

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic) on

List je uporedio Jovića s Marijanom Dijazom koji je svoje prve sezone u dresu Reala (2018/19.) dao četiri gola na pet odigranih mečeva manje od Srbina, a dodaju i da je bio u pravu kada je odlučio da ostane na Bernabeu - iako je Real dao 60 miliona za Jovića.

Odmah iza Jovića nalazi se Gonzalo Higuain čiji golovi su Real koštali šest miliona eura. Argentinac je stigao u januaru i dao je dva gola na 23 meča, da bi u sljedećoj sezoni dodao još devet.

Potom slijede Jan Huntelaar i Emmanuel Adebayor koji su dali po osam golova, dok je Rud Van Nistelroj najprofitabilniji napadač. Došao je iz Man. Uniteda za 15 miliona i dao je 33 gola na 44 meča.

Ipak, sada nam stiže velika vijest - Bijeljinac bi mogao ni manje ni više nego zaigrati u tandemu s jednim od najboljih fudbalera svih vremena - Cristijanom Ronaldom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I am so happy to be part of this team! Well done everyone for this great season. #HalaMadrid ⚪

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic) on

Poznati španski list “Don Balon” prenosi da bi srpski napadač mogao ovog ljeta preseliti se u Torino! Novi trener Juventusa Andrea Pirlo želi znatno podmladiti svoj tim, pa je ozbiljno zainteresovan da angažuje 22-godišnjeg Srbina, koji se nije najbolje snašao u Real Madridu.

Poznato je da je prva meta torinskog kluba Iskc, ali uz sjajnog španskog vezistu Juve želi još jednog igrača Reala. Slavni italijanski klub spreman je da ponuditi Madriđanima 70 miliona eura za ovaj “paket”.

Pirlo je još ranije izjavio da je Juventusu potreban igrač kao Isco ako želi da se bori za titulu u Ligi prvaka, a Jović mu se dopada zbog njegove sposobnosti da osvoji loptu i napravi priliku iz druge šanse.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nice to be back on the field ⚽️ #HalaMadrid

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic) on

"Real mora da odluči šta želi od Jovića i odluka sigurno nije laka. Jedina stvar koja može da mu ide u korist jeste to što je mlad i što mu treba vreme da se prilagodi španskom stilu fudbala. To je veliki rizik ako ekipa zavisi u potpunosti od golova Karima Benzeme. Povrh svega postoje timovi koji su zainteresovani za Jovića, ali je Zidane taj koji je tražio da se dovede. Njegov odlazak bi značio i da se mora dovesti adekvatna zamena, a to nije nešto što u ovom momentu hoće. Postoji dosta opcija, mada je najvjerovatnija ona da će dobiti šansu da se iskupi na “Bernabeu”, piše “Marca”.

Ranije je interesovanje za Jovića pokazivao Milan, ali od tog transfera izgleda da neće biti ništa. Da li će pak zaigrati s Ronaldom u tandemu, saznat ćemo uskoro...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

X19???? feeling good Paid partnership with @adidasfootball

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic) on

(Sport.ba)

Učitaj još novosti