08. 08. 2020 - 23:54
Dinamo je prodao Nikolu Mora: Ovo su detalji transfera
907
Shares
Dinamo je prodao Nikolu Mora: Ovo su detalji transfera

Dinamo je prodao Nikolu Mora: Ovo su detalji transfera

08. 08. 2020 - 23:54
0
Shares

Nikola Moro novi je igrač Dinama iz Moskve. Njegovim odlaskom Dinamo Zagreb zaradio je 8,5 milijuna eura.

U ovim trenucima Nikola Moro, jedan od najatraktivnijih igrača HNL-a, odrađuje liječnički pregled te se očekuje da će danas potpisati ugovor s ruskim Dinamom iz Moskve.

nikola-moro

Zarađivat će 1,2 milijuna eura godišnje

Doznajemo da mladi veznjak liječničke testove odrađuje u Italiji, a novom klubu trebao bi se priključiti kroz dan ili dva.

Dinamo je s ruskim klubom dogovorio odštetu od 8,5 milijuna eura plus 20 posto iznosa od budućeg transfera Nikole Mora. U Rusiji će 22-godišnji veznjak i mladi reprezentativac Hrvatske primati plaću od 1,2 milijuna eura.

Iza njega je 114 nastupa za Dinamo i iskustvo igranja u Ligi prvaka

Moro je s Dinamom bio vezan ugovorom do 2025. godine, a u Maksimiru su vrlo zadovoljni cijenom koju su postigli za igrača kojeg Transfermarkt procjenjuje na šest milijuna eura. Moro je prema specijaliziranom portalu za transfere u top 5 najskupljih igrača u ponudi HNL-a (Livaković, Petković, Oršić, Guardiol).

Odlaskom Nikole More, Zoranu Mamiću su u vezi ostali Ademi, Jakić, Franjić, Gojak, Majer i Ivanušec. Redom dobri i kvalitetni igrači, ali misli li Dinamo nešto napraviti u Europi, za očekivati je da će Modri do kraja prijelaznog roka napraviti sve da dovedu barem jedno zvučno ime u veznom redu.

Sport.ba/Index

Učitaj još novosti