29. 07. 2020 - 16:53
DILETTA U BEOGRADU? MOGUĆE JE! Sve je stalo kada je ona...
907
Shares
DILETTA U BEOGRADU? MOGUĆE JE! Sve je stalo kada je ona kročila na Marakanu

TATJANA ŠAJKOVIĆ

DILETTA U BEOGRADU? MOGUĆE JE! Sve je stalo kada je ona kročila na Marakanu

29. 07. 2020 - 16:53
0
Shares

Voditeljka Zvezdine televizije, Tatjana Šajković, "ukrala je šou" na generalnoj probi crveno-bijelih na meču protiv Borca iz Banjaluke. Crveno-beli su pobijedili sa 3:0, a malobrojni predstavnici novinara i fotoreporteri, primjetili su da se Zvezdina voditeljka posebno "skockala" za ovaj meč, gdje je na kraju intervjuisala trenera Dejana Stankovića i aktere Zvezdine pobjede.

tatjanaportparolka

Kada se pojavila u atraktivnom kombinezonu na Marakani, mnogi pogledi bili su uprti u nju i fudbal je na momenat postao sporedna stvar.

Nešto slično dešava se i u Italiji, kada se na stadionu pojavi Dileta Leota, najpopularnija italijanska sportska novinarka, koja je sada u žiži javnosti zbog šuškanja da između nje i Zlatana Ibrahimovića, zbog čega je navodno i raskinula s bokserom Danijeleom Skardinom.

diletta1

Foto: Instagram

Šajkovićeva je u nekoliko navrata ranije, dok je vodila konferencije za medije, bila u žiži javnosti navijača u Srbiji i nema sumnje da zaslužuje mjesto među najzgodnim voditeljkama i portparolkama na Balkanu.

Oduševila je navijače Zvezde, ali i mnoge svjetske medije zbog dekoltea koji je bio primjetan u nekoliko navrata na konferencijama. Sada je bila "zakopčana do grla", ali je kombinacija bila takva da je se ne bi postidjele ni voditeljke poput Dilete Leote iz prijestonice svjetske mode.

tatjana-830x0

Štikle bi sigurno upotpunile sve, ali se Tatjana opredijelila za "sportsku eleganciju" i patike kako bi joj bilo udobnije dok čeka kraj meča, piše Telegraf.

Pogledajte i njenu galeriju fotografija s utakmice, kao i neke prethodne koje su posebno izazvale pažnju javnosti:

tatjanasajkovic

.

tatjanasajkovic1

.

tatjanasajkovic2

.

tatjanasajkovic3

.

tatjanasajkovic4

.

tatjanasajkovic5

Učitaj još novosti