27. 07. 2020 - 23:22
Osijek otkupio ugovor igrača Getafea
907
Shares
Osijek otkupio ugovor igrača Getafea

Osijek otkupio ugovor igrača Getafea

27. 07. 2020 - 23:22
0
Shares

Osijek je objavio putem službenih stranica kluba kako je otkupio ugovor Merveila Streekera Valthyja Ndockyta, reprezentativca Konga.

22-godišnje krilo provelo je ovu sezonu u Osijeku na posudbi iz španjolskog Getafea, a sada je Osijek otkupio njegov ugovor. Sada je potpisao novi, do 2023. Ove sezone je upisao 30 nastupa za Osijek i dodao je tri asistencije.

screenshot-10

"Osijek je prekrasan grad u kojem su ljudi ljubazni, što mi je olakšalo prilagodbu. Osjećam se odlično ovdje i to je svakako pridonijelo odluci da se nastavim dokazivati u sadašnjem klubu. Sviđa mi se nogomet u HNL-u, puno je jakih utakmica i mislim da je ovo prava sredina za napredovanje u karijeri. Želim biti što bolji, Osijek ima visoke ambicije i ciljeve i na meni je da pomognem u tome što više mogu. Šteta što nas neće biti u kvalifikacijama Lige prvaka, ali igrat ćemo Europu i potruditi se u prvenstvu biti uspješniji nego sada", izjavio je Ndockyt za službeno stranicu dok je sportski direktor kluba Alen Petrović dodao:

"Apsolutno je zaslužio da ga potpišemo kao svoga igrača, uz otkup ugovora i dogovorenu suradnju na tri godine. I publika je, ne samo kod nas, prepoznala da je riječ o velikom potencijalu i za budućnost našeg kluba. Ima brzinu, dribling, prodornost i vjerujem da će ubuduće biti i konkretniji što se tiče golova jer po tom pitanju baš i nije imao sreće, iako je puno pokušavao. Ovo je pokazatelj da nastavljamo dalje i činimo sve da bi Osijek u novoj sezoni bio još bolji, jači i uspješniji."

Ndockyt je prije Osijeka i Getafea igrao i u Tirani, Mallorci i drugoj momčadi Barcelone.

Sport.ba/Index

Učitaj još novosti