20. 07. 2020 - 09:02
ĐOKOVIĆI U ŠOKU, ONA ULAZI U ZADRUGU 4, SPREMNA DA SE USELI...
907
Shares
ĐOKOVIĆI U ŠOKU, ONA ULAZI U ZADRUGU 4,  SPREMNA DA SE USELI NA ŠIMANOVCE: Odmah se oglasila porodica, šok!

ĐOKOVIĆI U ŠOKU, ONA ULAZI U ZADRUGU 4, SPREMNA DA SE USELI NA ŠIMANOVCE: Odmah se oglasila porodica, šok!

20. 07. 2020 - 09:02
0
Shares

Od 6. septembra počinje Zadruga 4, a pored Mikija Đuričića i Kristijana Golubovića navodno ćemo gledati i svastiku Novaka Đokovića.

- Marija živi u Njemačkoj i poznaje Boru Santanu, pa je preko njega dobila poziv da uđe u Zadrugu još prošle sezone. Tada se nećkala, jer je držala kafić u Ofenbahu, ali ga je u međuvremenu zatvorila i zaposlila se kao konobarica - rekao je izvor i istakao da je Marija tražila i da sa njom uđe njena drugarica Daniela Mešić.

Marija je navodno potvrdila ove informacije.

774751-adriatourday243061-ff

- Jedva čekam da se uselim u Bijelu kuću sa Danielom! Tačno je da sam u srodstvu sa Jelenom i sa Ristićima, ali ne želim da me publika upamti samo po tome - istakla je ona i dodala da u Staniji i Kristijanu ne vidi konkurenciju, ali ako je napadnu branit će se, navodi "Mondo".

U međuvremenu, oglasila se sestra Novakove supruge, koja se isto zove Marija, demantovala priče da će biti dio Pinkovog rijalitija.

Takođe, ona je naglasila da izvjesna Marija, za koju se piše da će ući u Zadrugu 4, nije dio njihove porodice.

- Ne znam da li me je ikada ovoliko nasmijalo kao ova vijest! Mariji iz Ofenbaha želim puno sreće u koji god rijaliti šou ulazila... Mi ovu djevojku ne poznajemo, i nije naša rođaka - navela Jelenina sestra Marija Ristić na Instagramu.

Takođe, iz PR tima Novaka Đokovića naveli su da Jelena Đoković, niti njena porodica, nemaju veze sa tim.

Sport.ba/Mondo

Učitaj još novosti