18. 07. 2020 - 09:57
VRELU RUSKINJU PROGANJANJU SPORTISTI, ZA NJOM POLUDIO...
907
Shares
VRELU RUSKINJU PROGANJANJU SPORTISTI, ZA NJOM POLUDIO CRISTIANO RONALDO: Otkrila šta se desilo među njima,  GEORGINA će poludjeti..

VRELU RUSKINJU PROGANJANJU SPORTISTI, ZA NJOM POLUDIO CRISTIANO RONALDO: Otkrila šta se desilo među njima, GEORGINA će poludjeti..

18. 07. 2020 - 09:57
0
Shares

Viktorija Odincova (26) velika je zvijezda Instagrama, pa je onda razumljivo da je više nego interesantna i brojnim sportistima.

Ona njima jeste, ali oni njoj izgleda nisu. Jer kako kaže, na poruke koje joj stižu ne obraća mnogo pažnje. Među onima koje je iskulirala je i Kristijano Ronaldo.

screenshot-5

- Pisao mi je Ronaldo, bilo je to baš davno. Napisao je:"Ćao, kako si". Obrisala sam poruku i nisam mu odgovorila - rekla je vatrena Viki, koja je za engleski The Sun otkrila brojne pikanterije, ali i priznala da joj se jedan sportista uvukao u srce.

- Hamiltona sam upoznala u Barseloni prije tri, četiri godine. Bilo je to nakon njegovog raskida sa Nikol Šerzinger. Od tada smo u dobrim odnosima. Čujemo se s vremena na vrijeme, dogovorimo neku kafu... On je svakako najpoznatija osoba u mom imeniku. Prijatelji smo, nema nikakve romantike među nama - ispričala je Odincova, ali i priznala da ipak gaji neka osjećanja prema britanskom vozaču:

- Sve je to platonski! Posljednji put sam dobila poruku od njega 15. novembra kada mi je čestitao rođendan. Kada sam ga upoznala jedva sam znala nešto na engleskom da kažem, ali sam ga razumjela. Sada odem povremeno na njegove trke, a posljednji put sam bila u Sočiju na Velikoj nagradi Rusije.

Pogledajte neke njene slike:

screenshot-6

screenshot-7

screenshot-8

 

Sport.ba/Kurir

Učitaj još novosti