09. 07. 2020 - 22:40
Započinje Ragnickov projekt: Reba i baby Milan! OVAKVI...
907
Shares
Započinje Ragnickov projekt: Reba i baby Milan! OVAKVI ROSSONERI BIT ĆE STRAH I TREPET SVIMA

AC MILAN

Započinje Ragnickov projekt: Reba i baby Milan! OVAKVI ROSSONERI BIT ĆE STRAH I TREPET SVIMA

Germanijak.hr
09. 07. 2020 - 22:40
0
Shares

Milan privodi polako kraju još jednu sezonu u kojoj je ostao daleko od naslova u prvenstvu, a neće vidjeti ni Ligu prvaka, ali situacija se polako mijenja nabolje, a u predvečerje početka ere Ralfa Ragnicka, sportskog direktora koji bi se od iduće sezone trebao brinuti za sportsku politiku Rossonera, optimizam Milanovih navijača sve je veći.

Razlog je novi izgled njihove momčadi koji sprema „nepogrešivi Nijemac“, kako ga zovu zbog odličnog posla koji je posljednjih godina radio u RB Leipzigu, a talijanski mediji prenose kako bi dogodine crno-crveni treali imati znatno mlađu momčad.

Plan direktora Ivana Gazidisa jest Ragnicku dati slobodne ruke za dovođenje mladih i jeftinih igrača, na kojima bi klub ubuduće trebao nešto zaraditi pa se radi toga Zlatan Ibrahimović i još pojedini senatori ne uklapaju u tu filozofiju i bliže su odlasku nego ostanku.

Ragnick je već sastavio svoj popis želja, a Gazidis mu je diskretno pogurao još pokoje...

Milan će ljetni Mercato započeti otkupom ugovora Ante Rebića, koji je ljetos stigao na dvogodišnju posudbu iz Eintracht Frankfurta. Reba je startao očajno, ali 2020. godina, koju će mnogi pamtiti kao najgoru u zadnje vrijeme zbog koronavirusa, Anti je jedna od boljih u karijeri. U tekućoj kalendarskoj godini zabija svakih 90 minuta i gotovo pa nema utakmice u kojoj nema njegovog opipljivog učinka ili utjecaja na rezultat. Otkupni zahtjev ugovorno je određen na 25.000.000 eura, a Ragnick i društvo će ga sa zadovoljstvom isplatiti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ante today☺️

A post shared by Ante Rebić (@rebic.cro) on

Klub će napustiti Ibrahimović, Bonaventura, Biglia, Mussachio, a trebali bi se rješiti i igrača na posudbi, Reine, Susa, Andrea Silve, Laxalta, Rodrigueza i ostali, bilo ih prodati za stalno ili ih ponovo posuditi.

Jasno je već sad kako je lista odlazaka poduža pa će morati dosta i dovoditi, a upravo zato je Ragnick i došao.

Želja broj jedan mu je mađarski veznjak iz Red Bull Salzburga Dominik Szoboszlai. Rangick mu je praktički mentor, već ga dugo poznaje i želio bi ga priključiti Milanu. Cijena će mu biti kao i Rebićeva – 25.000.000, na koliko mu je ugovorno određena otkupna cijena.

Taj posao ne bi trebao biti suviše kompliciran, ali za realizaciju druge želje već će se morati pošteno pomučiti. Riječ je o Brescijinom Sandru Tonaliju, koji je na radaru Juventusa i Intera. Baš zbog tog podatka vjerovalo se kako Milan nema šanse u tom društvu, međutim „novi Pirlo“ je odmalena navijač Milana i to će biti jak adut u Ragnickovoj ruci na pregovorima. Cijena je 50.000.000 eura, ali Milan bi ga mogao dobiti za 35.000.000 i u suprotnom smjeru poslati jednog ili dva svoja igrača.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tanti auguri!!!????????????????????????

A post shared by Sandro Tonali (@sandrotonali) on

S ta dva posla obavio bi posao u veznom redu, a u napadu već ima dva sigurna imena, Rebića i Rafaela Leaa, dok bi umjesto Ibrahimovića u grad mode trebao stići Patrick Schick. Ragnick mu je spasio karijeru dovevši ga iz Rome u Leipzig, a sad bi ga želio vratiti u Serie A u kojoj je već dokazano ime iz vremena dok je nosio dres Sampdorije.

Opcije za Schicka su Werderov Milot Rašica, koji bi ga koštao nešto manje te Luka Jović, kojeg Ragnick jako cijeni, ali napadač srpske reprezentacije nema preveliku želju za dolaskom...

15942989684853

Jasno, Milanu neće biti lako ispuniti sve Ragnickove želje s budžetom za koji se procjenjuje da će biti oko 75.000.000 eura, ali u vlastitoj svlačionici ima jako puno viška robe i kad je se riješi mogao bi pokriti barem dio razlike koja mu nedostaje za momčad po njegovu ukusu...

Učitaj još novosti