09. 07. 2020 - 17:31
DEKOLTEOM OKRENULA INSTAGRAM NAGLAVAČKE Vjerenica jednog od...
907
Shares
DEKOLTEOM OKRENULA INSTAGRAM NAGLAVAČKE Vjerenica jednog od najplaćenijih fudbalera svijeta izazvala pometnju (FOTO)

GEORGINA RODRIGUEZ

DEKOLTEOM OKRENULA INSTAGRAM NAGLAVAČKE Vjerenica jednog od najplaćenijih fudbalera svijeta izazvala pometnju (FOTO)

Sport.ba
09. 07. 2020 - 17:31
0
Shares

Georgina Rodriguez, bez ikakve dileme, jedna je od najljepših žena svijeta. Iako odlično izgleda, ne želi se opustiti niti sekunde.

Poput svog zaručnika Cristijana Ronalda svakodnevno nekoliko sati provodi vježbajući u teretani, ali i kući.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La felicidad nunca disminuye si es compartida ????...

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Očigledno joj je "donji dio leđa" jako bitan dio, pa ne čudi da mu posvećuje veliku pažnju. Na radost muškaraca širom svijeta, a često izazovnim fotografijama raspali maštu milionima fanova.

Tako svako malo pa na njenom Instagramu možemo vidjeti klip iz teretane, obično su to čučnjevi koji služe za zatezanje u prvom planu. Na kraju obavezno slijedi i poziranje za kameru, kao što smo rekli, na radost velikog broja muškaraca.

Njene objave na Instagramu dostižu i do 13 miliona pregleda, pa ne čudi da je veoma aktivna na ovoj društvenoj mreži. Uz sve to, ona zarađuje velike svote novca od objava, pa i ne čudi zašto privlači veliku pažnju na svakom koraku.

Georgina uživa u blagodatima sunčanog vremena dok njen dragi znojem natapa dres Juventusa i na putu je da odbrani naslov prvaka Italije. Zgodna Španjolka je na društvene mreže postavia fotku izuzetno privlačnog dekoltea i doslovno okreula cijeli Instagram naglavačke. Tu fotku možete pogledati OVDJE.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti