07. 07. 2020 - 16:45
Borilački svijet ostao zaprepašten brutalnim nokautom: O moj...
907
Shares
Borilački svijet ostao zaprepašten brutalnim nokautom: O moj Bože. Nema bržeg udarača od njega

Borilački svijet ostao zaprepašten brutalnim nokautom: O moj Bože. Nema bržeg udarača od njega

07. 07. 2020 - 16:45
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Elitni UFC odabrao je pet do sada najimpresivnijih nokauta viđenih unutar organizacije u 2020. godini, koja je bila itekako turbulentna zbog čitave situacije glede novonastale situacije u svijetu.

Ove godine vidjeli smo 16 evenata, a zanimljivo da su dva nokauta nastala u onom prvom dijelu godine. Preostala tri su se dogodila bez publike u dvorani, a čak dva dolaze s iste priredbe. Pa tako možemo vidjeti nokaute Codyja Garbrandta s UFC 250 priredbe održane 6. juna u UFC APEX-u u Las Vegasu, na kojem je moćno desnim krošeom nokautirao suparnika…

“O moj Bože, o moj Bože, o moj Bože, Cody Garbrandt se vratio. Mislim da nema bržeg udarača od njega u ovom sportu”, uzviknuli su komentatori borbe.

Sean O’Malley na istom eventu održanom bez publike desnim poludirektom poslao je pod suparnika…

“O Bože, pogodio ga je gadno i to odnikuda”, uzviknuo je oduševljeno komentator.

Na eventu prije toga, onom UFC-ovom 249 održanom 9. maja VyStar Veterans Memorial Areni, drugi po redu izazivač u teškoj kategoriji, strašni kamerunsko – francuski udarač Francis Ngannou, nokautirao je Jairzinha Rozenstruika, i to na način da se prvo razmahao svom snagom, promašio suparnika poput kakvog početnika tehnički neizrađenim udarcima, ali tek je četvrtim zamahom uspio okrznuti bradu Jairzinha Rozenstruika, te je to bilo dovoljno za ekspresni nokaut za samo 20 sekundi borbe.

Lijevi kroše sjeo je na bradu, a lijevi aperkat je samo potvrdio ono što je već prvi udarac odradio. Tako je neslavno prošla borba koju je Surinamac zapravo sam tražio, a UFC mu je ispunio želju. Ngannou nije bio glasan prije borbe, njegova je prognoza bila jasna te se upravo to što je najavio i dogodilo. Da će ga nokautirati…

cody-758x460

Jan Blachowicz je na UFC-u u Rio Ranchu 15. februara, prije koronavirusa, pred publikom, desnim direktom poslao na pod Coreyja Andersona.

Posljednji nokaut koji možemo vidjeti na snimci je onaj od 25. januara ove godine sa UFC Fight Night-a 166 priredbe u Raleighu, nakon što je nakon jednog napada Natea Landwehra, tada debitant u UFC-u Herbert Burns spektakularno koljenom, pa onda još desnim direktom uspavao spomenutog borca. Bila je to Burnsova ukupno 12 borba u MMA vodama.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti