25. 06. 2020 - 09:54
SJEĆATE LI SE RUSKINJE KOJA JE PREKINULA FINALE LIGE ŠAMPIONA:...
907
Shares
SJEĆATE LI SE RUSKINJE KOJA JE PREKINULA FINALE LIGE ŠAMPIONA: Novom objavom napravila JOŠ VEĆI SKANDAL, GORE DRUŠTVENE MREŽE

SJEĆATE LI SE RUSKINJE KOJA JE PREKINULA FINALE LIGE ŠAMPIONA: Novom objavom napravila JOŠ VEĆI SKANDAL, GORE DRUŠTVENE MREŽE

25. 06. 2020 - 09:54
0
Shares

Za Kinsi Volanski šira javnost je čula prošle godine kada je utrčala na finale Lige šampiona.

Ovu atraktivnu Ruskinju koja živi u Americi vrlo brzo je zapratilo nekoliko miliona folovera na društvenim mrežama, a svakako se i njen bankovni konto drastično povećao.

screenshot-11

Provokativna plavuša je, međutim, poslije toga nadmašila samu sebe. Za razliku od simpatija koje je pobrala poslije upada na utakmicu u Madridu, ovog puta je naišla na osudu. Kinsi je, naime, došla na ideju da se popne na jednu od egipatskih piramida. 

Ne treba naglašavati da je penjanje na jedno od svjetskih čuda strogo zabranjeno i da svaki pokušaj završava odlaskom u zatvor. A, egipatski zatvor i nije baš mjesto gde želite da budete.

Egipatska policija je odvela Kinsi u zatvor, ali je nekako uspjela da izgladi stvar i da dobije samo ukor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@liverichmedia @nickygathrite

A post shared by Kinsey (@kinsey) on 

"Bilo mi je ovo najuzbudljivije iskustvo u životu, a uletjela sam na finale Lige šampiona i vozila se na avionu u letu. Bilo mi je uzbudljivo zato što je izuzetno opasno, no, nisam imala nikakve namjere da pokažem nepoštovanje prema njihovoj kulturi. Uspon je jako strm i teško se popeti na svaki blok. Na kraju sam zaradila nekoliko ogrebotina i modrica po nogama, ali vrijedelo je", rekla je Kinsi.

Nedavno je objavila sliku bez odjeće koja je izazvala lavinu komentara:

kisni1

Ova djevojka ne prestaje da šokira javnost

Učitaj još novosti