20. 06. 2020 - 08:35
Razgibavanje Marije Šarapove u helankama iz ovog ugla će...
907
Shares
Razgibavanje Marije Šarapove u helankama iz ovog ugla će pomutiti razum mnogim muškarcima

PRELIJEPA RUSKINJA

Razgibavanje Marije Šarapove u helankama iz ovog ugla će pomutiti razum mnogim muškarcima

20. 06. 2020 - 08:35
0
Shares

Marija Šarapova se penzionisala prije nekoliko mjeseci, ali ne dozvoljava sebi da se opusti i održava svoju formu i figuru kroz vježbanje.

Ona je u 32. godini, uslijed brojnih povreda i problema sa ramenom, završila karijeru, a mnoštvo slobodnog vremena koje sada ima većinom koristi za održavanje forme i dobre linije.

Iskoristila je priliku i da podijeli sa svojim fanovima kako izgleda njeno istezanje i vježbe za razgibavanje.

Od kako se pojavila na WTA Touru, Šarapova važi za jednu od najljepših i najzgodnijih žena svijeta, tako da nema sumnje da će njene vježbe koristiti mnogima koji žele da budu u formi kao ona.

sharapova

Foto: Instagram

Nema sumnje i da će mnogim muškarcima, koji uzdišu za Ruskinjom godinama, ovaj snimak pomutiti razum.

Šarapova je u svojoj karijeri osvojila sve Grand Slam titule. Wimbledon je osvojila 2004. godine sa svega 17 godina, a dvije godine kasnije osvojila je i US Open. Australian Open Šarapova je osvojila 2008. godine, a 2012. i 2014. osvajala je Roland Garros. Na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine osvojila je srebrenu medalju.

Njena naveća pobjeda u karijeri bila je upravo na Wimbledonu 2004. godine kada je kao tinejdžerka u finalu savladala Serenu Williams rezultatom 2:0, po setovima 6:1 i 6:4.

Učitaj još novosti