18. 06. 2020 - 17:30
MMA SE VRAĆA POSLIJE KORONE: Vatreni ring pod zvjezdanim nebom
907
Shares
MMA SE VRAĆA POSLIJE KORONE: Vatreni ring pod zvjezdanim nebom

MMA SE VRAĆA POSLIJE KORONE: Vatreni ring pod zvjezdanim nebom

18. 06. 2020 - 17:30
0
Shares
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Došao je trenutak povratka MMA flote u oktagon prestižne SBC Revenge organizacije u Srbiji. Nakon SBC 27 Revenge manifestacije koja je okupila najjači “fajt kard” ikada na ovim prostorima, ali koja je zbog korona virusa koji se nalazio na smom početku bitisanja na našim prostorima, u Vrbasu održana pred samo 100 ljudi, spektakl SBC 28 u Odžacima okupiće veliki broj ljubitelja mešovitih borilačkih veština. Pod banerom "Serbian Battle Championship" kao lidera borilačkog sporta u regionu, i trenutno jedna od najcenjenijih organizacija u Evropi pod otvorenim nebom 19. juna 2020. sa početkom u 20 časova u Odžacima očekuje nas još jedan vrhunski MMA šou.

‌Održano je zvanično mkerenje boraca i najavljene su borbe, koje će prvi put u našoj zemlji biti održane pod zvezdama. Glavna borba večeri donosi sudar dva velika šampiona, borbu dostojnu najvećih svjetskih MMA pozornica, okršaj dva najkvalitetnija borca na ovim prostorima Mire Jurkovića iz Srbije i Gorana "Ghost" Reljića iz Hrvatske.

Sa jedne strane domaći predstavnik Miro Jurković vlasnik šampionskog pojasa "Lion FC" promocije iz Engleske, borac koji je nastupao u u čuvenom britanskom "Cage Warriors" borilištu i ostvario veliku pobedu nad njihovim šampionom Džejmsom Vebom, sa druge bivši LFC prvak i aktuelni šampion SBC-a protiv bivšeg šampiona BKB (Bare Knuckle Boxing) promocije, prvak evropskog KSW-a, dobro poznato ime svim ljubiteljima MMA sporta, bivši UFC i Rizin borac, jednog od najboljih MMA boraca iz Hrvatske - Goran Reljić.

mm1

Foto:SBC

Otkazano je učešće prvobitno najavljenih boraca iz Brazila i Nemačke iz razloga i okolnosti nastalih usled pandemije virusa korona koji je zahvatio cijelu planetu. Ipak, to neće dovesti do manjka atraktivnosti i kvaliteta borbi. Odžaci će biti na evropskoj sportskoj mapi, SBC će još jednom iznedriti vrhunski spektakl uz pregršt zanimljivih međunarodnih duela i fantastičnih MMA okršaja, u kojima ćemo vidjeti na djelu kako dokazane borce evropske i regionalne scene, tako i mlade nade čije vrijeme u oktagonu tek dolazi

mma2

Foto:SBC

Na Trgu u Odžacima gledaćemo borbe između Nemanje Uverića iz Srbije i Anđelka Kitića iz Hrvatske, nastup bivšeg šampiona lake kategorije Nemanje "Sledgehammer" Kovača protiv Milana Nakića, Jovan Zdelar iz novosadskog Family Fight Team-a u svom drugom profi nastupu sukobiće se sa mnogo iskusnijim parterašem iz Hrvatke, Stanislavom "Panterom" Krofakom. Veoma zanimljiva biće i borba između beogradskog ratnika Nenada Avramovića i opasnog udarača iz Hrvatske Enisa Mučaja. Mladi Novosađanin Nikola Egić svoj MMA debi imaće protiv borca iz Bačke Palanke Nemanje Prhića. Nebojša Mršić ponovo ulazi u SBC Revenge oktagon protiv mladog hrvatskog borca Ilije Brkana, dok će Adrian Radovanović iz Subotice imati borbu protiv iskusnog Slavoljuba Mitića iz Novog Sada.

mma3mma3mma3mma3mma3mma3mma3mma3mma3mma3

Foto:SBC

Rezultati mjerenja i kompletan spisak borbi koje ćemo imati priliku da ispratimo u Odžacima 19. juna 2020. od 20 časova na SBC 28 Revenge događaju:

SBC 28 Revenge - Fight Card

1. Nebojša Mršić (SRBIJA) 84,5 vs Ilija Brkan (HRVATSKA) 84,5 kg (middleweight, -84 kg)

2. Adrian Radovanović (SRBIJA) 77 kg vs Slavoljub Mitić "Mitke" (SRBIJA) 77,5 kg (welterweight, -77 kg)

3. Nikola Egić (SRBIJA) 65,5 kg vs Nemanja Prhić (SRBIJA) 66,5 (featherweight, -66 kg)

4. Nenad Avramović (SRBIJA) 77,5 vs Enis Mučaj (HRVATSKA) 77,4 (welterweight, -77 kg)

5. Jovan Zdelar (SRBIJA) 84,3 vs Stanislav "Pantera" Krofak (HRVATSKA) 84,5 kg (middleweight, -84 kg )

6. Nemanja "Sledgehammer" Kovač (SRBIJA) 84 kg vs Milan Nakić (SRBIJA) 96 kg

(openweight, no limit)

7. Nemanja Uverić (SRBIJA) 84,4 vs Andjelko Kitić (HRVATSKA) 84,5 kg

(middleweight, -84 kg)

Main Event - Glavna borba večeri

8. Miro Jurković (SRBIJA) 89,9 kg vs Goran "Ghost" Reljić (HRVATSKA) 90 kg

(catchweight, -90 kg)

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Učitaj još novosti