12. 06. 2020 - 20:34
KAKVA BOMBA SE OVIH DANA ŠETA BEOGRADOM, SVI ŽELE DJEVOJKU...
907
Shares
KAKVA BOMBA SE OVIH DANA ŠETA BEOGRADOM, SVI ŽELE DJEVOJKU SAŠE ZVEREVA: Ima božansko tijelo, svi poludjeli za njom

KAKVA BOMBA SE OVIH DANA ŠETA BEOGRADOM, SVI ŽELE DJEVOJKU SAŠE ZVEREVA: Ima božansko tijelo, svi poludjeli za njom

12. 06. 2020 - 20:34
0
Shares

Prelijepa njemačka manekenka Brenda Patea pravit će društvo poznatom teniseru Aleksandru Zverevu tokom boravka u Beogradu.

Sjajni 23-godišnji Nemački teniser već duže vrijeme je u sretnoj vezi sa četiri godine starijom sunarodnicom.

screenshot-19

Patea je rođena u Berlinu, ona je poznati model i zvijezda društvenih mreža. Ovu ljepoticu na Instagramu prati više od 250 hiljada ljudi!

Brenda i Saša važe za jedan od najljepših parova u svojoj zemlji. Na početku su čuvali vezu u tajnosti, a sada nerijetko objavljuju zajedničke fotografije. Manekenka ga prati na turnirima i na mečevima mu je najvatrenija podrška. Stigla je i u Beograd kako bi ispratila Adria tour, na kome učestvuje i njen dragi.

U jednom intervjuu, koji je prošle godine dala za nkemačke medije, Brenda je otkrila šta ju je privuklo kod slavnog tenisera.

screenshot-14

"Njegove oči me fascinirale od prvog trenutka. Nisam znala za njega prije nego što smo se upoznali. Znala sam samo za Štefi Graf i Borisa Bekera. Ali on je tako zgodan. Divan je i zabavan, a čak je i viši od mene", rekla je manekenka koja je visoka 183 centimetra.

Njene provokativne fotografije plivlače veliku pažnju obožavalaca na društvenim mrežama, a zgodna Brenda obožava da pozira u toplesu.

Uživajte u fotografijama ove ljepotice.

screenshot-18

screenshot-17

screenshot-16

screenshot-15

 

Sport.ba/Kurir

Učitaj još novosti